Publicitat
Societat · 18 d'Octubre de 2018. 18:02h.

Bullying als fills d’Enric Millo

“Tant de bo el teu pare es mori d’un càncer lent i dolorós”

Bullying als fills d’Enric Millo

Missatge de Facebook que va rebre una filla d'Enric Millo

El passat primer d’octubre un dels fills de l’exdelegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va rebre un missatge al seu mur de Facebook en el que es desitjava la mort del seu pare. L’autor és un músic de jazz de Matadepera (Vallès Occidental).

Amb motiu del primer aniversari de l’1-O, el compositor va preguntar-li al fill gran de l’exdelegat espanyol per les xarxes socials si “encara no s’ha mort el fill de puta del teu pare?”. “Tant de bo es mori d’un càncer lent i dolorós. El món seria una mica millor sense ell”, va concloure el músic.

Els tres fills de l’exdelegat de l’Executiu central a Catalunya -dues filles i un fill- s’han vist afectats pel paper que va haver de desenvolupar el seu pare durant els darrers esdeveniments polítics a Catalunya, segons ha pogut saber e-notícies de fonts properes a la família de Millo.

Un d'ells ha decidit marxar a l’estranger, un altre ha deixat la universitat presencial i ha optat per continuar els seus estudis des de casa “per no patir l’assetjament al que estava sotmesa”, mentre que el tercer ha hagut de canviar d’escola per motius similars.

facebook.jpg

Publicitat
Publicitat

101 Comentaris

Publicitat
#67 Sergi , Barcelona, 21/10/2018 - 12:08

Enric Carreras Puigbo, como musico no se que tal seras, como persona has quedado bien retratado.

#66 Patumeiro, sant Patumet, 20/10/2018 - 18:52

la revolucio dels somriures.... dels bastards...

#65 LuisAlb, ZGZ, 20/10/2018 - 10:54

Para 55.1....Aquí todos sabemos quien ha hido por las cloacas en la pasada historia.

#65.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/10/2018 - 12:22

Si, este és de los de la cuerda de los que se declaran "luchadores" contra el franquismo. Lucharon tanto que el dictador aguantó 40 años. Valientes bocazas.

#64 LuisAlb, Zgz, 20/10/2018 - 10:52

Cada vez tienen algunos en Cataluña vocacion de camisas pardas del siglo pasado en Alemania, tristes autores de la noche de los cristales rotos. Los que se sienten tan españoles y catalanes no pueden quedarse en manos de esta gentuza peligrosa. Recuerdo que Milllo aunque timidamente rechazó las cargas del 1o, el único del PP-

#62 opinador, Barcelona, 20/10/2018 - 10:19

ENRIC CARRERAS i PUIGBÒ, pianista y compositor Terrassa. Ha tocado en los Festivales de Jazz de Barcelona, Terrassa, Andorra, Tarragona y San Javier (MÚRCIA). Su proyecto mas reciente es el Enric Carreras Eclectic Project y sintonías de programas de televisión “A ritme de Pedal” (CANAL 33) y “Conservar per viure” (TV3)