Publicitat
Societat · 30 de Març de 2012. 18:10h.

Buscaven agents de paisà dels Mossos

Els antisistema feien tasques de "contravigilància"

Buscaven agents de paisà dels Mossos

Una imatge dels aldarulls al centre de Barcelona

Els antisistema van realitzar tasques de "contravigilància" per detectar agents de Mossos d'Esquadra de paisà, segons han denunciat fonts sindicals. Els manifestants que van provocar aldarulls al centre de Barcelona durant la jornada de vaga general d'aquest dijous passat van fer servir "tècniques de manual de guerrilles urbanes", han remarcat.

Aquestes mateixes fonts han assenyalat que, com a conseqüència d'aquesta contravigilància, "diversos agents van veure en perill la seva integritat". Tanmateix, han alertat que "resulta molt preocupant el llançament de còctels molotov", una circumstància que no és nova, ja que també els van fer servir durant la vaga de setembre del 2010.

També han advertit que aquests grups violents "van a més i que estan més que consolidats a Barcelona". En aquest sentit, han denunciat que "a nivell legal, les penes que els cauen són irrisòries i seguim valorant que la problemàtica dels grups violents no se solucionarà mai si aquests fets no es persegueixen penalment amb la duresa necessària".

En aquest sentit, han indicat que "llançar una ampolla a un agent té un cost de 120 euros. Per tant, sembla ser que no val la pena fer detencions perquè, a la societat, li surt molt més car el judici que la pena!", han afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 xarli, bcn, 02/04/2012 - 15:14

i tot això a partir d'una foto i l'opinió gens interessada d'en Puig? caram, tant que criticaveu certs mitjans fa 4 dies... demà podrieu dir que s'entrenen a colòmbia, nomès heu de buscar algú que hi hagi anat de viatge o tingui un conegut d'allà.

#8 ramon, barcelona-c, 01/04/2012 - 01:15

Tenen tecnología ,estan entrenats , coneixen les tàctiques de la policia .Son realment incontrolats?? o son (uns quants) gent han anat a les mateixes academies però en un altre poble ?? ho sembla !!

#7 Marc, Tgn, 31/03/2012 - 14:41

Algú m'explica això? I no surtiu amb peteneres http://bit.ly/HajNUQ

#6 gatnegre, barcelona, 31/03/2012 - 14:36

no en teniu ni idea, jo vaig ser testimoni d'aquesta fotogafia, jo era just darrera el contenidor i no feien cap tipus de vigilacia, simplement estaven esperant a un amic, que pujava de plaça urquinaona, i miraven si el veien, no inventem eeh...no inventem!!

#6.1 Jordi, Bcn, 01/04/2012 - 08:13

És veritat, i quan es va començar a girar mala tarda, hi van fotre foc per no quedar-se congeladets...La culap és de l'ajuntament que no posa calefacció de gas als carrers i la primavera és molt traïdora

#5 Despertaferro, Ripoll, 31/03/2012 - 12:09

Contra bandes organitzades cal fer servir les eines adequades. Va ser un departament especial d'investigacio dels Mossos el que va engarjolar a la banda dels peruans. A que esperen per encarregar aquest assumpte a un departament especialitzat en aquest tipus de delictes? A la següent manifestacio?