Publicitat
Societat · 11 d'Octubre de 2021. 19:47h.

"Cal endurir les lleis"

Toni Castejón, sindicalista als Mossos: "No pot ser que un atemptat a un agent de l'autoritat acabi en 60 euros de multa"

"Cal endurir les lleis"

El portaveu de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL) Toni Castejón, ha atribuït la perduda del principi d'autoritat dels cossos policials a la "política", als "jutges" i als propis cossos i ha demanat "solucions" perquè "la imatge del policia ja no és la que era fa uns anys".

Castejón ha dit al programa de AR de Telecinco que "hi ha diversos responsables, cal buscar solucions però començant des de la política; que ens ha qüestionat, ens ha criticat. En general, a Catalunya en particular". "A Mossos d'Esquadra ni et compto. A Guàrdia Urbana, recordem l'episodi d'un documental porqueria com "Ciutat Morta", que va ser premiat per l'Ajuntament de Barcelona", ha exposat.

També ha assenyalat als jutges i ha demanat que "les lleis s'han de canviar, s'han d'endurir". En aquest sentit, ha exposat que "no pot ser que un atemptat a la gent de l'autoritat, en un percentatge altíssim, acabi amb 60 euros de multa".

Finalment, ha apuntat que els cossos també tenen "part de responsabilitat" i ha exposat que "el policia és el teu millor amic quan tens un problema, un accident, una baralla... fora d'això som l'autoritat". "Per què dic això? Perquè després fem polítiques de proximitat amb aquest nom i acabem fent el chorra en TikTok ballant amb uniforme", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 A., Barcelona, 11/10/2021 - 23:43

Si la nova política (Podemos, Colau) i la immigració il.legal han portat inseguretat als carrers, doncs es diu, i no passa res

#6.1 Luis, Barna, 12/10/2021 - 10:26

Barcelona es la capital con + okupación ilegal y + delincuencia de toda España con Podemos y Psoe gobernando , 4 años mas con estos y pasaremos del modelo Caracas al modelo Kabul.

#5 Charly, Barcelona, 11/10/2021 - 21:48

Pero si el govern dice que las leyes que no nos gustan no se han de cumplir....

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/10/2021 - 21:24

El trogloditismo no surge espontáneamente. Requiere una muy cuidadosa, intensa e inagotable educación hapyflou. Años y años de convencer a los pequeños bestias de que la violencia no es violencia si la causa es buena. De que todo es relativo en este mundo, y “los nuestros” pueden permitirselo todo.

#3 Neferu, Barcelona, 11/10/2021 - 20:48

Sr. Castejón. Si esos hechos hubiesen ocurrido en otras zonas del Estado tal vez la pena o el castigo hubiese sido diferente pero, no en Catalunya.Los violentos en Catalunya cuentan con la bendición de sus instituciones, y plataformas indepen para que hagan cuanto más daño mejor. Es vergonzoso, pero esta es la Catalunya del siglo XXI .

#3.1 No siguis optimista, Girona, 12/10/2021 - 10:21

Lamentablemente el trato a los delincuentes suele ser más o menos el mismo en todo el territorio nacional. Tristemente hay que reconocer que quienes gobiernan están en todo momento a favor de los otros y no de nosotros (por nosotros se entiende todos los que somos de aqui y pagamos impuestos) Estamos en manos de irresponsables.

#2 C, Vilassar de Mar, 11/10/2021 - 20:30

60 € i una medalla del Parlament.