Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2010. 14:16h.

"Cal posar ordre amb la immigració"

Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic: "només em critica una part de la premsa"

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, que ha participat en el consell nacional de CiU que ha proclamat Artur Mas presidenciable de CiU, ha declarat a e-notícies sobre la polèmica creada per la negativa d'empadronar immigrants sense papers que "tenim raó legalment".

Vila d'Abadal ha assegurat també que "he rebut més suports que crítiques" i que "hi ha molta gen que sí que s'ha de posar ordre". El dirigent d'Unió considera que l'ha criticat sobre tot "una part de la premsa" en una velada al·lusió a El Periódico i El País, però ha remarcat també que "els meus socis de govern, que són de Vic, hi estan d'acord" en referència a PSC i ERC. També ha advertit que, si la mesura és legal", "els altres ajuntaments s'hi hauran d'adherir".

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, amb David Madí
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ignasi, Barcelona, 18/01/2010 - 19:57

Molt motius abonen el criteri de l'alcalde de Vic. Els que hi son en contra només parlen de racisme i llocs comuns, fora de la realitat palpable de cada dia.

#9 jORDI, del segrià, 18/01/2010 - 18:27

No votare PxC perquè és massa extrem. Pe`ro ja era hora que algú es poses le spiles amb aquest tema tabú. A veure si a Lleida prenen nota també...!!!

#8 un de L'H, l'h, 18/01/2010 - 10:06

cada cop som més els que tenim decidit votar Plataforma per Catalunya.És necessita un cop de timó o això s'enfonsa.

#7 Arcadi, Reus, 18/01/2010 - 00:42

En un mateix dia et presentes a les oficines de diferents ajuntaments inventan-te un nom i una biografia cada vedada, dient que no tens papers... i t\'empadronen. Com els de l\'11-S de Salou. Inentar aturar això és cosa de fatxes?

#6 Tià, Paisos Catalans, 17/01/2010 - 23:44

Bardelonés:et vull recordar qui ho va comensar i provocar tot aixó,fa 14 anys:UN
i amb el consentiment dels demés.Punyalada darrera punyalada;ni un pam de net.