Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2011. 22:57h.

Caldes d'Estrac va adjudicar de manera irregular el poliesportiu

La Sindicatura de Comptes diu que no es van complir les condicions establertes

Caldes d'Estrac va adjudicar de manera irregular el poliesportiu

Joan Colom, síndic major de la Sindicatura de Comptes, al Parlament

La Sindicatura de Comptes ha alertat d'irregularitats en les subvencions rebudes i contractació d'obres i serveis a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, durant l'exercici de 2004. Així, s'afirma que "s'ha adjudicat a Caldesport, SCP, el contracte de concessió de gestió del servei públic del poliesportiu sense complir algunes clàusules establertes en el plec de clàusules administratives particulars".

Segons la Sindicatura, en aquest cas "el projecte de gestió presentava pèrdues durant els sis primers exercicis de l'explotació, tot i no incloure la totalitat de les despeses previstes". I també s'indica que "l'Ajuntament ha fet front a algunes de les despeses de subministraments que correspondrien al concessionari".

Al marge del poliesportiu, la Sindicatura alerta de la manca d'un registre de contractes d'obres i els seus justificants, a més d'assegurar que hi va haver "prestació de serveis sense que es tramitara cap procediment, ni es formalitzarà documentalment un encàrrec o contracte". Afegeix que "no s'han seguit les bases d'execució del pressupost".

Així mateix, l'organisme fiscalitzador analitza la tramitació de les subvencions rebudes durant el 2004, i sobre això, adverteix que "no s'ha facilitat la relació de totes les subvencions". De la seva banda, l'Ajuntament no ha presentat al·legacions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Toni, Bcn, 24/02/2011 - 10:19

Popotkin de Vic, quant de temps... Ja tens els papers en regla? Et prens totes les pastilles?

#1 Kropotkin, Vic, 24/02/2011 - 08:41

Ya no viene de una corrupción mas o menos. Además, siempre se puede echar la culpa al expolio de España.