Publicitat
Societat · 8 de Març de 2012. 14:33h.

Camacho: "el castellà també ha de ser vehicular"

La presidenta del PPC aposta pel "bilingüisme integrador"

Camacho: "el castellà també ha de ser vehicular"

Sánchez Camacho

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha tornat a apostar perquè la Justícia declari el castellà llengua vehicular a Catalunya, juntament amb el català. En declaracions a COMRàdio, Sánchez-Camacho ha dit que “la resposta hauria de ser el compliment de la sentència del Tribunal Constitucional, on s’estableix que el castellà també ha de ser llengua vehicular del nostre país, igual que ho és el català”.

Pel que fa al model lingüístic, és partidària de l’anomenat bilingüisme integrador, un model que ha recordat “ni preveu l’atenció personalitzada dels alumnes ni tampoc la segregació”. Pel que fa al pacte fiscal, ha opinat que "s’està parlant massa i s’ha de fer més i parlar menys. Podem estar en un moment històric... Primer hem d’aconseguir sortir de la crisi i millorar el sistema. El PP tindrà una actitud important i responsable, però repeteixo: la prioritat és sortir de la crisi. Hi tindrem un paper important”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#20 ANTONI, sallent, 09/03/2012 - 19:01

sap que pasa sr. Alicia, que aquí els únics gairebé que som bilingües som els catalanoparlants, oi que hi està d´acord, doncs no vingui a donar lliçons, o no es recorda quan el seu partit paraba taules a Espanya per fer boicot en contra de l´Estatut, llavors diu que aquí no els estimen als del PP.

#19 Joan, Tarragona, 09/03/2012 - 11:02

Oye en Cataluña como llamais a los hijos de puta? Perdona pero aquí no les llamamos, hace tres siglos que van viniendo sólos

#18 Tià, Paisos Catalans, 09/03/2012 - 01:03

Escolta noia:a Catalunya si hi vols estar, arespectar-la, o sinó FORA. A aquí no hi obliguem estar-hi a ningú. A qui no li agradi, FORA.
És totalment inadmissible admetre a gent així amb aquesta ideologia:ells,ells i sempre ells.De treballar que treballi Déu.

#17 Faithless, Barcelona, 08/03/2012 - 21:04

El fals bilingüisme de què parla aquesta senyora de llavis inflats l'únic que persegueix és aconseguir que una gran d'alumnes catalans siguin monolingües en espanyol i que no es puguin bellugar per Europa.

#16 JAUMET, GIRONA, 08/03/2012 - 20:13

ES CASTELLÀ A EUROPA (DUES PASSES MÉS AMUNT) NO L'ENTEN NINGÚ I, SI EL PARLES, ETS CONSIDERAT UN SUDACA.