Societat · 24 de Novembre de 2021. 18:50h.

Cambray insta els mestres a desobeir al Suprem

“No heu de fer cap canvi en els vostres projectes lingüístics per motiu de la sentència”

Cambray insta els mestres a desobeir al Suprem

El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha enviat una carta als directors de centres educatius on els hi demana que ignorin la sentència del Suprem que dictamina que el 25% de les classes han de ser en castellà.

“Tenim plena confiança en vosaltres i volem que segui treballant exactament com ho heu fet fins ara. No heu de fer cap canvi en els vostres projectes lingüístics per motiu de la sentència”, escriu el conseller.

23349-2.jpg

“El Departament d’Educació està i estarà sempre al vostre costat, donant empara a la vostra vocació de servidors públics i a la implicació que heu mostrat fins ara. En aquesta línia potenciarem les eines lingüístiques que teniu al vostre abast a partir del Pla de promoció de la llengua que hem anunciat en les darreres setmanes”, afegeix.

Cambray diu que la sentència “és un greu atac als fonaments del model de l’escola catalana, fet des d’un tribunal allunyat i desconeixedor de la realitat sociolingüística dels centres educatius”.

“Que sigui un jutge qui determini de manera arbitrària el percentatge d’hores que cal per aprendre una llengua és una anomalia i representa un menyspreu als professionals de l’educació”, afirma. “Això no va de percentatges. Va de pedagogia. L’escola a Catalunya, en català”, conclou.
 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, bcn, 25/11/2021 - 17:51

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#17 BEJOTA, bcn, 25/11/2021 - 14:37

N.B. TENGO ENTENDIDO,CAMBRAY, QUE EN EL HOTEL DE LLADONERS HAY CAMAS LIBRES , TODAVÍA.

#15 Galba, Barcelona, 25/11/2021 - 12:41

Muy típico de los valientes padres de la republica: vosotros id haciendo la guerra que nosotros, si acaso, ya vendremos depués.

Ni un pas enredera!

#14 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/11/2021 - 12:16

Maestros, no le hagan ni caso. Que desobedezca él, que se pasa la vida intentando no romper ningún huevo. Sería muy triste verlos desfilar delante de un juez. Y el ejemplo que darían a los chavales, convertidos en sus delatores. "Papi, hoy me la ha vuelto a dar en catalán"

#13 Marti, Manresa, 25/11/2021 - 11:54

Aquest ha de justificar l'escandalós salari que reb cada mes per seguir les ordres que li marquen els seus superiors parasits i guionistes d'aquesta gran estafa que suposa el mal anomenat "procés", basat en el vocabulari victimista, la xuleria de l'enfornatament i sobretot els diners per mantenir la claca. I quan els citen fugen com rates...