Publicitat
Societat · 7 de Febrer de 2022. 13:57h.

Cambray nega assetjament a la família de Canet

"A mi no em consta"

Cambray nega assetjament a la família de Canet

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha negat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 que la família que sol·licitar castellà per al seu fill a l'escola de Canet de Mar patís assetjament malgrat que independentistes fins i tot van arribar a proposar "apedregar" la casa del nen o deixar-lo "sol a classe".

La periodista Gemma Nierga li ha preguntat si va parlar amb la família de Canet que va denunciar assetjament, però Gonzàlez-Cambray ha contestat que "vaig tenir interès en constatar que aquesta família havia estat acompanyada pel centre educatiu com fem amb totes les famílies".

El titular d'Educació ha afirmat que "nosaltres no discriminem mai ningú ni per raó de llengua, ni per raó de gènere ni per raó de qualsevol mena". "Jo el que vaig fer és contrastar que realment se l'havia acompanyat des del centre educatiu i a mi no em consta cap assetjament", ha sentenciat.

Josep Gonzàlez-Cambray ha dit que no ha parlat amb la família del nen perquè "no m'ho ha demanat" i ha afegit que "jo parlo amb tothom que m'ho demana amb la mesura que considero oportú". "No em va semblar oportú parlar-hi", ha sentenciat.

Finalment, ha explicat que faran acusament de rebut de la sentència del TSJC sobre el castellà a l'escola, però ha dit que "lluitarem amb totes les nostres eines davant d'una sentència absurda que es basa en una llei derogada" i ha afegit que "donarem resposta a la Llei d'educació de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 pepe, andorra, 08/02/2022 - 14:18

¿Se merecen los q pagan impuestos q se les discrimine por razón de lengua? Como diría un sioux, hombre separatista, habla con lengua partida. A ver si algún día objetamos fiscalmente, sin nuestro dinero, en dos meses, se van al guano.

#15 Coque, El Centro de Tabarnia, 08/02/2022 - 08:43

"Hem de convertir la vida d'aquest nen en un infern" Frase textual que circulaba por redes sociales junto con datos del domicilio familiar.
¿Esto no es acoso?
Este Cambray, puede irse a la p*** m*****

#14 pepe, andorra, 08/02/2022 - 07:25

Y los autónomos están encantados con las subidas y a los españoles nos encanta q nos cobren cada día mas impuestos por tener cada día menos servicios pero mas funcionarios. Y sobre todo, es maravilloso saber cual es el sueldo de este funcionario del regimen a cambio de hacer lo q hace y decir lo q dice. Q no le da vergüenza pq se lo cobra caro.

#12 gurguri , barcelona, 07/02/2022 - 19:30

En la Cataluña actual sufrimos acoso todos los que no somos indepes. En La Meridiana en la Escuela en la Universidad en Canet y en todas las Instituciones en el Palau de la Música etc. etc.

#11 joan, manresa, 07/02/2022 - 16:47

" Can Mingo".,16:50 h.--Home.., que vol que li diguem..,agradin o no els fet i las consignes varen existir..,u saben totes las rates de Canet..,per ser Conseller sa de tenir un nivell mes alt de dignitat personal, de seny e inteligencia..,i tragar gripaus encare que ens costin d'empassar..,i no ens ficarem amb terres pantanosas..,pro ulls oberts