Societat · 28 d'Abril de 2017. 09:36h.

Càmera amagada al lavabo de dones d'una benzinera

Detingut un home xilè de 40 anys i veí de Cerdanyola

Càmera amagada al lavabo de dones d'una benzinera

Lavabo de la benzinera

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van detenir el 21 d’abril un home de 40 anys, d’origen xilè i veí de Cerdanyola del Vallès, com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat (descobriment i revelació de secrets).

L’home havia col·locat una càmera de vídeo, de petites dimensions, amagada entre les fulles d’una planta decorativa que hi havia dins del lavabo de dones d’una benzinera de la localitat. L’aparell enfocava directament el sanitari i s’havia col·locat amb la intenció de gravar les dones que l’utilitzaven.

Els fets van succeir el mateix 21 d’abril quan una dona va voler usar el lavabo de dones d’una benzinera. La porta es trobava tancada així que va demanar la clau a un dels treballadors, l’home va obrir la porta però va voler entrar primer al bany amb una excusa. La dona va esperar una bona estona fins que l’home va sortir i la va deixar passar.

Va ser en el moment d’usar el bany que la dona es va adonar que la planta tenia alguna cosa estranya. Quan s’hi va acostar va veure que hi havia una càmera amb l’objectiu apuntant directament la tassa del vàter.

La dona, molt trasbalsada, va agafar la càmera de vídeo i la va portar a la comissaria de policia per tal de denunciar-ho. Els agents van comprovar que hi havia enregistrades imatges de l’autor dels fets amagant la càmera i de la víctima. Davant d’això l’home va ser detingut per un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El detingut, sense antecedents policials previs, resta a l’espera que l’autoritat judicial el citi per celebrar el corresponent judici quan sigui requerit a tal efecte.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, Ser gasolinero es un sacerdocio, 28/04/2017 - 12:14

Cuanta gente necesitada hay por el mundo....Y la Generalitat recortando en Pabellones Psiquiátricos. Dèu meu Senyor...