Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2021. 13:37h.

Campanya contra els Mossos a TV3

Acusen la Policia de la Generalitat d'estar plena d'ultres i "espanyolistes"

Campanya contra els Mossos a TV3

L'activista independentista Marcel Vivet, que ha estat entrevistat aquest dissabte al programa Preguntes Freqüents de TV3, ha acusat el cos dels Mossos d'Esquadra d'estar "plegat d'elements d'extrema dreta i espanyolistes". Vivet, que aquesta setmana ha estat condemnat a cinc anys de presó per l'Audiència de Barcelona per la seva participació en la manifestació Holi contra Jusapol l'any 2018 a Barcelona, ha assegurat que alguns agents tenen "odi personal i polític cap a certs manifestants".

"Un dels problemes més clars que tenim amb els Mossos és que la Generalitat està cedint cada cop més davant els sindicats dels Mossos. Tenim claríssim que el cos està plegat d'elements d'extrema dreta i espanyolistes que no només fan la seva feina, sinó que la fan amb odi personal i polític cap a certs manifestants" ha assegurat Vivet en l'entrevista.

L'activista independentista ha justificat les seves paraules acusant els Mossos d'Esquadra d'actuar amb "total violència" a les manifestacions independentistes i amb "total respecte i paciència" amb les concentracions "de neonazis".

Marcel Vivet també ha acusat el departament jurídic de la Generalitat d'haver "pressionat" la seva mare i el seu advocat per tal que acceptessin un acord que van acabar desestimant. "Hi va haver moltes pressions, vam rebre trucades a hores intempestives. La meva mare va rebre trucades del departament jurídic de la Generalitat pressionant-la a nivell personal i sentimental perquè acceptéssim aquesta conformitat" ha denunciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#23 Burguesito, Barcelona, 21/06/2021 - 17:53

En las dictaduras los burgueses se pueden permitir en lujo de delinquir y salir de rositas, eso es lo que quisiera este tipo. Lo siento pero estás en una democracia y tu papá no puede llamar al ministro para que te suelten por haber hecho una “chiquillada”.

#21 Perico, Matadepera, 21/06/2021 - 09:50

Pero qué sufridos son nuestros burguesitos revolucionarios, qué arrojo y qué capacidad de sacrificio: pretenden dar un golpe de Estado, destrozar Cataluña (más todavía) y especialmente Barcelona (más todavía) y encima que les den una piruleta de regalo. La revolución de los teletubis.

#20 FERRANOT, BARCELONA, 21/06/2021 - 09:20

Bueno, que no se preocupe. Con ese aspecto tan andrógino que tiene seguro que le salen muchos novios en las duchas de la cárcel.

#19 electra, Barcelona, 21/06/2021 - 08:15

Aquest Vivet no s'adona que ell és extrema dreta catalana?. La majoria d'independentistes són fills de famílies franquistes que van ser molt represius amb els que no ho van ser del seu bando.

#18 Viçens, Sant Celoni, 21/06/2021 - 07:35

Parla d'elements d'ultradreta i més....en canvi, llegint el seu parer, aquest individu és un exemple de equilibri emocional i respecte ideològic...el seu mono-pensament els fa esclaus