Publicitat
Societat · 6 d'Agost de 2018. 13:31h.

Campanya de SCC contra els llaços grocs

Facilita un formulari perquè qualsevol persona pugui presentar un requeriment

Campanya de SCC contra els llaços grocs

Societat Civil Catalana (SCC) ha començat una campanya per esperonar a la ciutadania perquè denunciï els municipis on hi ha símbols independentistes a la via pública. Així, l'entitat unionista facilita un model de requeriment perquè els ciutadans que ho vulguin puguin denunciar la presència d'aquests símbols independentistes a l'espai públic.

SCC justifica aquesta acció perquè creuen que aquesta simbologia "representa una reivindicació secessionista que no contempla ni la Constitució, ni l'Estatut de Catalunya". En el document que facilita l'entitar estan redactats els motius pels quals es desitja presentar la denúncia a l'ajuntament que correspongui, i només s'ha d'emplenar amb les dades personals del denunciant.

L'entitat unionista considera que aquests símbols "també generen tensió, ruptura i divisió entre catalans" i defensa que "la via pública ha de ser un espai en el qual regni la convivència, la concòrdia i el respecte i no un escenari perquè s'ho apropiïn aquells catalans que volen separar Catalunya d'Espanya, mitjançant l'exhibició d'aquests elements i de proclames com "els carrers seran sempre nostres".

SCC veu "vergonyós" que l'independentisme estigui "ocupant tot l'espai públic amb simbologia separatista". "Aquest tipus d'accions tenen com a clar objectiu la imposició de les seves idees, un mètode propi d'un règim totalitari i totalment oposat al que estableix el nostre sistema democràtic", conclou.

34905-lazo.jpg

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#23 Leonidas, Santa Coloma, 07/08/2018 - 18:42

¿Quieren denunciar muestras de solidaridad por políticos encarcelados injustamente? ¿en serio? ¿es eso denunciable o entra de lleno en el terreno de la censura y la dictadura?

#22 Fran BCN, Bcn, 07/08/2018 - 16:35

Sabeu la dita que diu.."qui no te feina....el gat pentina..."... doncs això....

#21 OVNI, ELX, 07/08/2018 - 08:45

Hi ha hagut dues eleccions parlamentàries seguides en què l’independentisme ha aconseguit la majoria absoluta de la cambra. I és això la majoria, indiscutiblement, que ni invocant el vot popular no es pot negar, car les regles de les eleccions autonòmiques són ben clares. De fet, és per això governa. Si no fos majoria, no governaria.

#20 Jordi BR, L'H, 07/08/2018 - 00:46

Des de quan solidaritzar-se amb una causa que un creu injusta, és promoure una ideología concreta? La sentencia és absoltament política , subjectiva i no es basa en dret. Farien el mateix si els ajuntaments tinguessin pancartes sobre el maltracte animal, sobre l'abortament o l'equiparació salarial de les dones??

#20.1 Veciana, Barcelona, 07/08/2018 - 15:14

Vés amb compte amb les acusacions que fas a un jutge.La sentència no es basa en dret,segons tu,
¿t´adones de la barbaritat que estàs dient? I llavors en què es basa,en les regles del monopoly?

#19 Barretina a rosca, Black hole, 06/08/2018 - 23:02

Cataluña habla con empresas que trasladaron su sede social para que vuelvan.

Según la consellera de Empresa y Conocimiento de la Generalitat, estos contactos se mantienen desde que entraron en el Govern "y a todos los niveles".

Pero no habíamos que dado que las empresas no se marcharían del paraíso democrático de Cataluña.