Publicitat
Societat · 20 de Juliol de 2021. 13:09h.

Campanya de SCC per "arrabassar" la Catalunya interior a l'independentisme

"Fa quinze anys eren pocs i friquis. Ara tenen l'hegemonia"

Campanya de SCC per "arrabassar" la Catalunya interior a l'independentisme

Societat Civil Catalana ha presentat avui a la Plaça Major de Manresa una campanya per "arrabassar" la Catalunya interior a l'independentisme. Una campanya que es desenvoluparà en les pròximes setmanes en diaris i ràdios locals i comarcal sota el lema "Som Molts".

"Fa quinze anys els independentistes eren pocs i friquis. Ara tenen l'hegemonia. Nosaltres som molts. Només ens falta organitzar-nos per guanyar la Catalunya que mereixen els nostres fills", ha manifestat el president de l'entitat Fernando Sánchez Costa.

Segons ha explicat Societat Civil Catalana l'objectiu és que els ciutadans no independentistes "prenguin consciència que són molts" i que "ben organitzats poden canviar les coses". El president de SCC ha advertit que "l'única manera de guanyar l'independentisme és ser forts a la Catalunya interior".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carme, Barcelona, 20/07/2021 - 16:43

Ja era hora senyors de SCC,ben cert que en som molts més que els independentistes, el que passa és que ells sempre fan soroll, moguin fitxa que nosaltres estem disposats a les manifestacions que facin falta, per què realment es veigi la realitat de Catalunya,i això tambe va pel polítics de Madrid PSOE i PP, prou de riurels-hi les gràcies.

#8 jvcs, Barcelona, 20/07/2021 - 16:13

Hay que enseñar las consecuencias economicas la ruina personal el mal gobierno los enchufats sin dar golpe los que roban a manos llenas en nombre de la mafia , y apoyar a quienes den el paso y denuncien practicas corruptas en ayt dipt etc .
Solo con la ruina empezaran a despertar mucho incauto !

#6 Arnat, Barcelona, 20/07/2021 - 14:55

Cal la modificacio de la llei electoral i un altre factor historic, que els sediciosos han sapigut aplicar es l'engany a traves d'arguments emocionals. L'ultim discurs de Cambó era providencial: "S'ha d0evitar que el problema català es converteixi en sentimental, perque els cervells no reflexionen i aquest poble es morbosament sentimental"

#5 Les colònies, Barna, 20/07/2021 - 14:22

Aquests es pensen que estan a les colònies.... si són tan valents i demòcrates que demanin un referèndum i sabrem quants som. Que s'adonin que sense el suport de l'exèrcit, la policia i la judicatura no serien res, zero.

#5.1 Ribes, Castellbisbal, 20/07/2021 - 14:43

Vosaltres, sense els funcionaris addictes i els yonkis de les subvencions públiques ho tendríeu pelut.

#4 manu, DIJON FRANCE, 20/07/2021 - 14:13

la ley de voto Es realmente proporcional a la representación?No. El sistema electoral catalán prima las circunscripciones rurales:la ley electoral garantiza una sobrerrepresentación de las tres provincias menos pobladas Se sabe que, con una representación más equilibrada, los independentistas nunca habrían tenido una mayoría parlamentaria