Publicitat
Societat · 9 d'Agost de 2009. 12:37h.

Campanya "pintoresca" a Madrid per prevenir la grip A

El Col·legi de Metges de Barcelona ha titllat així la campanya informativa per la grip nova

Campanya "pintoresca" a Madrid per prevenir la grip A

El Col·legi de Metges de Madrid ha penjat aquest eslògan

El secretari del Col·legi de Metges de Barcelona ha qualificat de "pintoresca" la campanya del Col·legi de Metges de Madrid que emplaça a no fer-se petons ni donar-se la mà per evitar la transmissió del virus de la grip nova. En declaracions als serveis informatius de Catalunya Ràdio, Jaume Pedrós ha explicat que considera vàlid el fons però no pas la forma que s'ha donat des de Madrid a la campanya informativa sobre la grip nova.

El Col·legi de Metges de Barcelona qualifica de "pintoresca" la campanya impulsada pel Col·legi Oficial de Metges de Madrid amb l'eslògan "No facis petons, no donis la mà, digues hola", que ha engegat per prevenir els contagis de grip nova.

Si bé considera que el seu contingut és correcte, no ho és tant la manera de transmetre'l. Així ho ha manifestat el secretari del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Pedrós, que ha titllat de discutible la fórmula utilitzada des de Madrid i ha recordat que la missió dels col·legis és alertar els professionals, en aquest cas els metges, tal com s'ha fet a Barcelona.

Pel que fa al significat de l'eslògan de la campanya madrilenya, que fa referència a la manera de saludar dient "No facis petons, no donis la mà, digues hola", Padrós opina que no cal convertir-ho en una obsessió.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mikel, Girona, 10/08/2009 - 12:57

Com quasi totes les campanyes que ha fet la Gen·nialitat al llargue del temps. Pintorescas? Millor Gen·nials.

#1 àlex, BCN, 09/08/2009 - 19:09

Visca el sentit de l\'humor políticament incorrecte! Recordeu que l\'acudit acaba així: \"pues entonces de follar, ya ni hablamos...\"