Publicitat

Els Mossos permeten que s'arriï la bandera espanyola de Palau

Can pixa

L'ANC reivindica la retirada de la bandera espanyola del Palau de la Generalitat

Els Mossos d'Esquadra van permetre que membres de l'ANC accedissin al Palau de la Generalitat per arriar la bandera espanyola durant uns deu minuts. L'entitat independentista ha assumit l'acció en una piulada a twitter i han explicat que també van penjar la pancarta “llibertat presos polítics i exiliats”.

Des del Departament de Presidència, asseguren que “no s’ha donat cap ordre per retirar la bandera de l’Estat”. L'acció es va produir aquest divendres a la nit durant la manifestació en suport al president de la Generalitat, Quim Torra, que l'entitat independentista va convocar a la Plaça de Sant Jaume després que la Junta Electoral Central l'inhabilités.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 PERO QUE COLLONS ES TOT AIXÒ? , Bcn, 04/01/2020 - 16:52

Si teniu taaants pebrots, creme-la, juntament amb les escombraries del pessebre depriment. No teniu ni mitja hostia. Tot són merdes de performances. I els mossos, no se per que existeixen i cobren per no fotre ni brot.

#12 Gregari, VNG, 04/01/2020 - 16:04

Pues no es difícil aclarar quién ha fallado, y aplicarle la ley. ¿O es que la generalitat es el coño de la Bernarda? ... Bueno, pensándolo bien ahora mismo si.

#11 no soy nadie, barcelona, 04/01/2020 - 13:22

otro motivo más para cargarse a los mossos d´esquadra. Bien pagados, inútiles, incompetentes y traidores

#10 M, POLINYA, 04/01/2020 - 12:27

Con este tipo de acciones ridículas y patéticas, solo se pretende justificar por parte de la ANC las cuotas que se cobran a sus abnegados socios, y por parte de los políticos intentar demostrar una rebeldía infantil y absurda, pues al final tanto unos como otros, todos a tragar con gusto.

#9 Flanagan, Tabarnia City, 04/01/2020 - 12:06

Que poco dura la alegría en can pixa.