Publicitat
Societat · 27 de Juny de 2020. 11:01h.

Canadell acusa Paluzie de tèbia

"Hem trobat a faltar més pressió als partits polítics"

Canadell acusa Paluzie de tèbia

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha criticat l'actuació del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana presidit per Elisenda Paluzie perquè, segons ha dit en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, "hem trobat a faltar més pressió als partits polítics".

Canadell creu que "l'ANC hauria d'aconseguir tenir un projecte i que el màxim de partits independentistes li donin suport". "Creiem que en els últims dos anys això no s'ha fet, i per això nosaltres érem una mica crítics amb el secretariat", ha sentenciat.

També ha desmentit que tingui "cap intenció de ser president de la Generalitat" i ha assenyalat que "avui en dia, assumir un càrrec com aquest és molt complicat". "Però tinc clar que a aquest país, més que un president, li cal un projecte", ha afegit.

El president de la Cambra creu que l'objectiu de l'independentisme hauria de ser "buscar el 50+1 seria positiu" i, en aquest sentit, ha afirmat: "Ens aniria bé fer un nou referèndum i guanyar-lo, o unes eleccions plebiscitàries". "El que no pot ser és que no fem el pas perquè l'Estat espanyol no vol que el fem", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/06/2020 - 21:28

I tu madre mas.

Segur que mai havieu pogut imaginar ni de lluny que viviem rodejats i perseguits per una recua tan curtida i nombrosa de tarats i dements sueltos. Clar que despres de 40 anyets cuinats a foc lent seguint la magistral recepta del Programa 2.000 urdida per la desequilibrada ment del Gran Saquejador es innegable que el resultat no po

#7 ferran, jonestown, 27/06/2020 - 19:47

canadell:a tú,el cap dels empresaris bardelonins,els 3000 acomidats de la nissan te la suen,oi?...

només et postules per veure a quina mamella pots arrapar-te...

#5 Streaker, Barcelona, 27/06/2020 - 13:52

El desequilibrado que se pasea con una careta d Puigdemont en su coche, el gran empresario hacedor de puestos de trabajo (uno, el suyo, y ya), el insultador con cuyos desbarres desacredita la institución que representa... es evidente que se está trabajando un cargo político. Y con ese currículum ¿alguien duda que lo obtendrá?

#5.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/06/2020 - 17:35

Es un chalado que no sabe hacer nada. Cumple por tanto con todos los requisitos necesarios para triunfar en un partido indepe.

#4 Neferu, Barcelona, 27/06/2020 - 12:42

¡¡Madre mía, madre mía!!! Menudo Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei está hecho este Canadell. Si lo dejaran, las cárceles catalanas estarían abarrotadas de constitucionalistas solo por serlo, solo por no ser indepen, solo por pensar diferente de lo que él piensa.

#2 Luigi., Barcino, 27/06/2020 - 12:19

D´això se'n diu fer volar coloms.