Publicitat
Societat · 17 de Setembre de 2012. 08:22h.

Caos a les carreteres per la vaga

La protesta dels treballadors de TMB i Renfe congestiona la xarxa viària

Caos a les carreteres per la vaga

Cues a les 6 del matí

La vaga que estan fent aquest dilluns els treballadors de TMB -metro i autobusos de Barcelona- i Renfe -Rodalies i llarga distància- estan provocant problemes als usuaris de transport públic. Molts d'ells han optat aquest dilluns pels desplaçaments amb cotxe com a conseqüència de la vaga.

És per això que des d'abans de les 7 del matí han començat les aturades a les dues rondes i als accessos a Barcelona, que han quedat desbordats. A l'autopista del Maresme hi ha uns 4 Km. de cua, igual que a la B-20. També hi ha problemes a la C-58 i l'autopista AP-7. Pel que fa a l'entrada a Barcelona des del sud, hi ha aturades a la C-31, l'autopista del Garraf està aturada del tot -en aquest cas per un accident-, a l'A-2 hi ha aturades des de Castellbisbal i a la B-23 des de Molins de Rei.

Malgrat que s'estan complint els serveis mínims, a la línia R4 de Renfe hi ha retards de 45 minuts i a la R1 de 20. Els serveis mínims s'estan fent amb normalitat, i a hores d'ara al metro i als autobusos de Barcelona no hi ha incidències. 

Imatge d'un tren de Rodalies

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joancatala, Castellbisbal, 18/09/2012 - 00:25

Aquest és un dels més "famosos i habituals tics polítics": com és possible que els mossos d'esquadra no puguin garantir els serveis mínims als ciutadans? perquè els polítics de torn pensen que els ciutadans ja estem acostumats a "pringar" i ells potser encara tenen vots a salvar! Vergonyòs

#3 Ramon, paga després de fer la cua, 17/09/2012 - 12:23

Ho veieu, infidels, (i incrèduls), el poc que duran els disgustos de l'Obra Social dels Peatges de la Caixa de mi PPciu?.

#2 Jordi, Teià, 17/09/2012 - 10:38

Jo els acomiadaria a tots, i agafaria personal nou. Hi ha molta gent sense feina que estaria encantada de tenir els llocs de feina d'aquesta colla de ganduls. I no es queixarien per no tenir una plaça de pàrking coberta ni res d'això.

#1 cacaforta, mollet, 17/09/2012 - 08:44

Algú em pot explicar pq a catalunya no apliquen el 40% de descompte que apliquen a la mainada a la resta de l'estat?
Més del mateix???