Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2022. 19:15h.

Caos a Via Laietana

Junts denuncia absència de Guardia Urbana en el primer dia de tall

Caos a Via Laietana

Junts denuncia “absència de Guardia Urbana en el primer dia laborable pel tall de Via Laietana amb caos circulatori i incidents per manca d’informació”.
 
El portaveu a l’Ajuntament, Jordi Martí Galbis, reclama “la previsió del dispositiu per l’endemà del retorn de Setmana Santa i què farà si la justícia ordena aturar les obres de remodelació en atenció al recurs presentat per una entitat de la ciutat”.
 
A Via Laietana “s’han reduït els carrils de circulació en direcció mar, i en el sentit contrari, la circulació fins a la Plaça Antoni Maura s’ha restringit a un únic carril per a serveis, veïns i aparcaments, i prohibit del tot des d’aquesta plaça fins a Urquinaona”, recorden.

“Pocs minuts abans de les 12 del migdia, en teoria ja fora del que es coneix com a hora punta, la congestió i circulació lenta de vehicles en direcció nord-sud era molt important, fet que fa preveure que dimarts que ve, l’endemà del dilluns de Pasqua, amb la represa del curs escolar i el retorn a la normalitat laboral de tots els col·lectius, el caos serà inimaginable”, ha dit Martí Galbis.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sergi Sergio, Barcelona, 12/04/2022 - 17:13

Todo lo que toca esta señora lo destroza, es una autentica Terminator o como el Rey Midas pero al reves, en fin, espero que en un año y pico acabe el calvario para Barcelona y sus sufridos ciudadanos, que pesadilla.

#2 Desastre total, Barcelona, 11/04/2022 - 22:40

La Laietana dels laietans feta un fiasco, en aquesta dona la fan alcaldesa de Moscú i acaba amb la mismíssima plaça Roja, ni Atila, la tia

#1 Marc de Vich, Vich, 11/04/2022 - 20:10

La Colau como buena okupa que es, no va en contra del coche, que también, si no en contra de todo aquello que genere negocio a sus espaldas. ¿Cómo es posible que una ciudad como BCN, se esté degradando a este paso?, y se gasten el dinero con tanta facilidad en tonterías, cuando lo más sano es caminar y el trolebús, ½ paradas metro