Publicitat
Societat · 4 de Febrer de 2019. 10:33h.

Cap de setmana lliure

L'ANC es planta davant Palau, però només de dilluns a divendres

Cap de setmana lliure

L'ANC ha començat una plantada a la Plaça Sant Jaume en protesta per la inacció del Govern per implementar la Repúbica. La iniciativa pretén aplegar gent a les portes del Palau de la Generalitat durant vint dies -de dilluns a divendres- de nou del matí a nou del vespre a partir d’aquest dilluns.

"Cal que comencin a posar-se les piles, ja que el fet pel qual els vam votar va ser per revalidar el mandat de l'1 d'octubre; que era la independència la mateixa no es va declarar, perquè no vam veure capacitats amb prou força”, ha afirmat la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie.

“La independència depèn de nosaltres, no ens vindrà ningú ajudar, no hi haurà solucions màgiques, només la farem nosaltres, Govern, Parlament i poble mobilitzat”, ha afegit. Una pancarta amb la inscripció "què feu per aplicar el mandat de l’1-O?”.

Paluzie ha inisistit que “l'acció d'avui és per dir-li al Govern i al Parlament què estan fent en relació amb la independència, veiem molt de soroll entre els partits i gestió política, però no veiem que ens estigueu dient que esteu fent per la independència".

També ha remarcat "hi ha una sèrie de promeses electorals que han respectat cap, com la suspensió temporal de diputats que segueixen sense cobrar el seu sou, quan és una cosa il·legal i que no està legitimada”.

“D’altra banda -ha continuat- volem saber a banda de la gestió si estan fent anàlisi del que va fallar el 27 d'octubre, si estan plantejant solucions alternatives en escenaris de no negociació, pensar que ens podem quedar tranquils només gestionant l'autonomia esperant que arribi un referèndum acordat em sembla que és realista".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Neferu, Barcelona, 04/02/2019 - 19:30

¡Ay, señor! Si tuviésemos menos banderas, menos lazos, menos bufandas MÁS NEURONAS, Y MÁS ÉTICA........Qué bien viviríamos en Catalunya!!!!

#18 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 04/02/2019 - 18:14

l'ANC, el jovent de Catalunya

#17 zeppelin74, bcn, 04/02/2019 - 17:23

Jubilats fanàtics sense res que fotre.Què trist.

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/02/2019 - 16:22

27.

Eren 27 carcamals a la Plaça de la Guarida els disposats a deixarse la vida una estoneta de dilluns a divendres per la republica del cuchibiricuchibiri, la que els amics de TV3 cuiden com si fos el tercer virgo de la Letizia Sabater.

No reirse que es peor.

#14 Sergi , Barcelona, 04/02/2019 - 16:19

Hombre, por supuesto, faltaria mas, de lunes a viernes y de 9 a 17 horas con 1 hora para comer y 20 minutos para desayunar como manda el reglamento. Aixo si que es una revolucio com cal.