Publicitat

Indepes i espanyolistes es disputen la Meridiana

Cara a cara

Una seixantena d'espanyolistes s'han manifestat aquest diumenge a la tarda a l'esplanada de l'avinguda Meridiana amb Fabra i Puig de Barcelona per reivindicar que "aquesta artèria no es toca" i oposar-se als talls que els independentistes estan provocant a la via des de fa més d'un centenar de dies. Al mateix lloc han convocat diversos grups independentistes amb el lema "no passaran", on han acudit un centenar persones.

Els manifestants, convocats per la plataforma 'Catalanes por España', s'han concentrat a la vorera, sense tallar l'avinguda per garantir la circulació dels vehicles. Han fet sonar l'himne espanyol i han exhibit banderes espanyoles davant dels independentistes.

13227-3.jpg

Els concentrats han cridat consignes com "la Meridiana no es toca", "aigua i sabó és la solució", "no nos engañan Cataluña ës España", "Puigdemont a presó" i "separatistes terroristes". Els espanyolistes també han trencat i trepitjat una bandera estelada. El grup ha estat custodiat per un grup d'agents dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra i volen repetir la protesta els dies 10, 20 i 30 de cada mes.

Uns 150 independentistes -entre els quals hi havia Roger Español-, encerclats per agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra, han cridat "fora feixistes dels nostres barris", "el feixisme avança si no se'l combat", "Catalunya serà la tomba del feixisme" i "llibertat presos polítics".

8056-2.jpg

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#6 Neferu, Barcelona, 17/02/2020 - 15:24

# 4 y 5. Es exactamente como decís: los constitucionalistas no pretendemos complicar la libre circulación a nadie, todo lo contrario, lo que exigimos es que se le devuelva sus derechos a los ciudadanos.

#5 Coque, El centro de Tabarnia, 17/02/2020 - 09:58

Los "españolistas" no "disputamos" nada. Disputar sería sinónimo de apropiar.
Lo que queremos es "liberar" la Meridiana

#4 Tirant, Bcn, 16/02/2020 - 20:47

El subtitular no és d'el tot correcte. Aquí els unionistes no disputen res perquè no tallen el trànsit, es limiten a manifestrse a les voreres.
Ull amb els matisos ...

#3 M, Sabadell, 16/02/2020 - 20:16

Con cualquier otro cuerpo policial que no dependiera de la generalidad, haria tiempo que el tema estaria solucionado sin ningun problema.
Basta con ver que no ocurre en ningun pais desarrollado democraticamente.
#2 Pere Ardevol, Riells i Viabrea, 16/02/2020 - 19:47

Ja tenim aqui la Guerra Civil catalana, versió segle XXI.
Gràcies al procés.