Publicitat
Societat · 23 d'Agost de 2010. 19:30h.

Caravana per rebre els dos cooperants

Els voluntaris de BAS han anat amb els vehicles d'ajut a l'Aeroport del Prat

Caravana per rebre els dos cooperants

Un dels camions de BAS rumb a l'Aeroport del Prat. (Foto: ACN)

Els voluntaris de Barcelona Acció Solidària (BAS) han anat en caravana aquesta nit a l'Aeroport del Prat per rebre Roque Pascual i Albert Vilalta, segrestats durant gairebé nous mesos per Al-Qaida al Magrib Islàmic. Està previst que l'avió aterri al voltant de les dues de la matinada.

Els companys dels dos activistes han sortit des de la marina seca del Port Olímpic, on es guarden els caminos i vehicles de la Caravana Solidària i han marxat tots plegats cap a l'aeroport. Els voluntaris ho han fet amb els camions i altres vehicles amb què desenvolupen la seva tasca per Àfrica.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Joan, Barcelona, 25/08/2010 - 18:35

BCN Pijoprogres Solidaris, a gastos pagats. Aquests funcionaris de luxe PSC amb Visa Or, fent de Rambo ara hi volen tornar. Sense ells el mon s´ensorra.
Aneu tirant de beta, si cal nosaltres ja pagarem les vostres despeses, incloses les de la Sra. Hereu

#9 Free Climber, Pirineus, 24/08/2010 - 22:31

Molt be, per l'escrit de COST PER LES IMPRUDENCIES (PEDRA FORCA), PERO JO ELS HI COBRARIA TOT.
Ja n´hi ha prou de vacances pels progres.
Que s'atenguin a les conseqüencies

#8 damage, Reus, 24/08/2010 - 12:12

Sr. MONTILLA, yo sé de una empresa vinculada a servicios, que lleva varios meses sin cobrar de la GENERALITAT, y tiene que continuar para no perder el contrato. Primero, pague a esta pobre empresa y luego vayase con ellos y no vuelva.

#7 cost de les imprudències, Pedraforca, 24/08/2010 - 00:59

No estaria malament que, de la mateixa manera que la Generalitat cobra el rescat amb helicòpter als imprudents de la montanya, el Govern Espanyol en aquest cas carregués a Barcelona Acció Solidària una part del cost del rescat.

#6 Jesús, Gavà, 24/08/2010 - 00:14

¿Es necesario que estos vehículos lleven tanta propaganda?¿no es un poco pornográfico pasearlos por países míseros?¿costaría mucho ser más discretos y humildes? Bienvenidos y, por favor, no volváis a cometer los mismos errores.