Societat · 3 d'Octubre de 2008. 21:57h.

Carlos Herrera denuncia la "lacra" del nacionalisme català

El periodista d'Onda Cero diu que els mitjans de comunicació fan el buit a Ciutadans

Carlos Herrera ha dit, durant l'entrega del premi atorgat per l'Associació per la Tolerància, que a Barcelona "s'ha instal·lat, com deia Tubau, el pensament únic. Existeix el pensament únic que és una de les lacres més terribles que pot tallar la creativitat de les persones". El periodista d'Onda Cero, que ha estat distingit en la XIV edició del premi a la tolerància, ha afegit que els no nacionalistes "som translúcids. No ens veuen. No existim. Si ens posen davant de l'autoritat com el passat diumenge, els cinc mil, deu mil o cent mil, mais ens veuran. La sala és plena de periodistes de La Vanguardia, redactors d'El Periódico, no diguem de reporters del diari Avui, de la meva pròpia emissora Onda Cero... de Catalunya Ràdio he tingut que treure'm de sobre tres tíos. Per a la Barcelona políticament correcta, vostès no existeixen, jo no existeixo, encara que existim, que siguem, encara que siguim capaços de transmetre un missatge a la societat. Per això aquest valor sagrat de la tolerància se'ns fa més imprescindible que mai".

Carlos Herrera, amb la presidenta de l'Associació, Elvira Fuentes, i el diputat de C's Antonio Robles
Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#54 Pijoaparte, El Carmel, 05/10/2008 - 15:33

Per a Granell (Sueca) Si veus les hemeroteques veuràs que quan es va crear el canal 9 de tv Valenciana la Generalitat de Valencia va oferir la conexió a la Generalitat de Catalunya i aquesta la va rebutjar.

#53 Pijoaparte, El Carmel, 05/10/2008 - 14:59

En está intervención de José Domingo vereis como el Parlament rechaza una propuesta de condena al terroris que incluye que ningún municipio dedique una calle a condenados por terrorismo. Alucinante!! Pobre Lluch!! Hipercor etc.

#52 Pijoaparte, El Carmel, 05/10/2008 - 14:50

Racomano veure la intervenció parlamentaria de José Domingo en la web de Ciutadans. Magnífca!!!

#51 Granell, Sueca, 05/10/2008 - 14:40

Crida l'atenció que aquests campions del "liberalisme" no obren la boca quan el govern de la Generalitat valenciana tanca la emissió de TV3 a València. Algú enten un "liberalisme" que mira amb simpatia aquesta barbaritat antidemocràtica.

#50 Sr Pepito, Lérida(España), 05/10/2008 - 12:54

Esta pobre gente nazionalista es tan obtusa de mente que cuando uno crítica al nazionalismo, como sístema que ensalza a la tribu,menoscabando las libertades de los ciudadanos,simpre piensa que es el nazionalista de enfrente el que denuncia tal situación.