Publicitat
Societat · 18 de Setembre de 2012. 20:27h.

Carmanyola al Parlament

El restaurant abaixa els preus, potencia les amanides i permet "emportar-se el menjar"

Carmanyola al Parlament

Una imatge del menú d'aquest dimarts

El menú del restaurant del Parlament ha abaixat els preus aquest setembre "tot assegurant una alta qualitat del servei". Ara, els treballadors de la cambra catalana i els diputats poden dinar per 9,16 euros.

El servei de restauració del Parlament ha "potenciat les amanides" en el nou curs polític. "Així mateix, hi haurà l’opció d’emportar-se el menjar". També s'ha realitzat la "introducció de combinats per esmorzar amb un descompte del 10% respecte a la suma unitària dels productes que els formen".

Una altra novetat és que "en el taulell de la cafeteria, hi haurà un punt de fruita d’origen biològic i se serviran batuts de fruita en gerros freds".

Així, aquest dimarts els empleats i parlamentaris podien escollir de primer entre: bufet d'amanides, lasanya de carn, sopa de peix o verdura. De segon, tonyina fresca a la planxa, peus de porc estofats amb cargols o bistec de vedella a la planxa.

L'alternativa a aquest menú de menys de 10 euros era l'anomenat preu Welllness. Per 7,34 euros es podia dinar pit de pollastre a la planxa, amanida de fruites o pasta amb carbassó.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Renegats, Bcn, 19/09/2012 - 15:31

Colla de renegats i cínics aquests polítics...molta pantomima amb la normalització del català...i al Parlament, el rovell del ou, a la carta del menú del restaurant...per descriure un plat....fan servir un anglicisme, "plat wellness". Patètic. Colla de provincians.

#2 xarric, l'hospi, 19/09/2012 - 13:16

Potser que hi portem la cANALLA A MENJAR. aI, NO, que noson privil.legiats parlamentaris!!!

#1 Kropotkin, Vic, 18/09/2012 - 23:04

Es lógico, los parlamentarios catalanes solo cobran un mínimo de 6 mil euros al mes. Con eso apenas puedes sobrevivir y mucho menos comer todos los dias. Luego se quejan de que España nos roba.