Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 13:05h.

Càrregues policials a la plaça de Catalunya

Corredisses al centre de Barcelona després que vaguistes descobreixen policia secreta

Els Mossos d'Esquadra han efectuat càrregues policials a l'entrada d'El Corte Inglés de Ronda Sant Pere. Els agents s'han emportat un jove detingut cap a l'interior del centre comercial.

També s'han produït incidents després que els manifestants -la majoria d'ells d'estètica antisistema i que portaven banderes de Grècia i pirates- hagin descobert la presència de policia secreta.

En aquests moments, la tensió al centre de la capital catalana és màxima.

Càrregues policials al centre de Barcelona
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Emeteria, Barcelona, 29/03/2012 - 17:12

Em fa extrany que l'actuació policial sigui tan tèbia. Si el Govern pensa que "deixar espai", que fluexi -fins un cert punt- aquest diferencial pseudo-revolucionari no perjudica la causa perque en tot moment pot rependre el control, va errar. Fora un joc perillós.

#3 Almogàver , La Sagrera , 29/03/2012 - 17:08

Aquest és el govern dels millors... estafadors, xoriços, represors, hipòcrites i escanya pobres. Ni en temps d'en Franco hi havia una quantitat de ferits i detinguts en manifestació en un sol dia com avui:
mossos sou uns sicaris del capital que esteu en contra dels treballadors.

#2 Majoria silenciosa, Barcelona, 29/03/2012 - 15:48

La policia ha d'actuar sense contemplacions i el govern no ha de tenir por, car té el suport de la majoria silenciosa de la societat.

#1 Josep, Barcelona, 29/03/2012 - 13:18

Mano dura contra la escoria piquetera de la izquierda es lo que hace falta. Esta huelga sólo sirve para que el lumpen antisocial de vagos y maleantes subvencionados de los sindicatos parásitos se desahoguen causando disturbios y destrozos de todo tipo.

#1.1 jan, bcn, 29/03/2012 - 13:39

si fos per gent com tú encara hi hauria esclavitud, no votarien les dones, no hi hauria drets dels treballadors... però clar, això a la teva neurona li és igual.

#1.5 Josep maria, Barcelona, 29/03/2012 - 14:25

de esquerres res, jo socialdemòta, si no sap que és mireuu al google garulo i tornat al puebl. Si tant colllons tenia els pp veniu vosaltres a aturar la manifestacio, veniu que sortireu corents i no demaneu l'ajuda al independentista del Felip PUig oi que m'entens
A CATALUNYA PRIMER LES PERSONES