Publicitat
Societat · 15 de Març de 2011. 14:39h.

Carreteres tallades per la pluja

Una escola ha estat evacuada a Arenys de Mar

Carreteres tallades per la pluja

Imatge de la ronda litoral

El Servei Català del Trànsit (SCT) ha informat que les pluges estan provocant problemes encara hores d’ara a la B-10 (Ronda del Litoral) a l’altura de la Barceloneta on, tot i que ja s’ha restablert la circulació en ambdós sentits, encara hi ha importants retencions.
 
A més, en aquests moments la situació viària és la següent:
 
-C-58: Inundacions a la C-58 a Montcada i Reixac (del PK 0 al PK 2) en direcció Terrassa (la via no ha s’ha hagut de tallar en cap moment).
 
-B-10: Visibilitat molt reduïda del PK 0 al PK 14.
 
-B-20: Visibilitat molt reduïda del PK 0 al PK 16.
 
- BV-4341 a Lluçà (Osona) uns despreniments al PK 15,5 obliguen a fer pas alternatiu.
 
A la demarcació de Girona resten tallades a la circulació:
 
GIV-6226: a Santa Llogaia d’Àlguema en ambdós sentits.

N-141: a Bescanó en ambdós sentits.

Segons informació facilitada pels Bombers de la Generalitat, s’han fet 61 sortides des de les 11.24 hores d’aquest matí i fins a les 13.30 hores per atendre problemes ocasionats per la pluja, única i exclusivament a la Regió Metropolitana Nord (Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès Nord –excepte la ciutat de Barcelona, on la competència la té el cos de Bombers de l’Ajuntament- i Vallès Occidental). En tots els casos es tracta de baixos inundats i retirada d’alguns arbres i branques a punt de caure pel pes de l’aigua i la força del vent de la tempesta que ha caigut.
 
A Arenys de Mar, ha calgut evacuar l’escola Sinera, com a mesura preventiva. Els 100 escolars que hi havia en aquells moments han acabat les classes i se’ls ha fet sortir.

Paral·lelament, s’ha demanat a tècnics municipals que acompanyin els bombers per revisar els murs de tancament del recinte de l’escola, per si algun d’ells hagués quedat malmès. Cap persona no ha resultat ferida ni en aquest servei ni en cap altre.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Llucifer i disponibilitat, BCN, 15/03/2011 - 18:37

No hi ha mal que per be no vingui
Amb tot aixo els de carreteres podran apuntar-se unes hores extres i algun cap de parc MES