Publicitat

Aragonès anuncia "noves mesures" i Argimon no és partidari de "festivals multitudinaris"

Càstig covid

Pere Aragonès i Josep Maria Argimon a l'Hospital Universitari de Bellvitge

Salut ha notificat avui 5.781 nous contagis -una xifra menor als 8.402 registrats ahir- i una mort per coronavirus en les darreres 24 hores. La pressió als hospitals continua creixent i ja són 876 els pacients hospitalitzats a Catalunya, 88 més que ahir. 160 dels hospitalitzats són a l'UCI, tres més que les dades que aquest dissabte feia públiques el Departament de Salut.

No totes les xifres són negatives, la Rt, passa de 2,86 a 2,40. I per primer cop en els darrers dies el risc de rebrot baixa lleugerament de 1828 a 1758.

Avui el Govern ha anunciat que aquesta setmana s'aplicaran noves mesures. Ho ha comunicat el president de la Generalitat Pere Aragonès. "No estem en un bon moment. Prendrem noves mesures", ha dit Aragonès en la visita a l'Hospital Universitari de Bellvitge. S'espera que entre demà i dimarts la Generalitat anunciï les noves restriccions.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha acompanyat al president en la seva visita, on s'ha mostrat crític amb l'oci nocturn. "A les quatre o a les cinc del matí és més difícil mantenir la mascareta al 100%. No sóc partidari que es tornin a celebrar festivals multitudinaris en aquest moment", ha manifestat el conseller.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 electra, Barcelona, 12/07/2021 - 08:23

Les mesures ja hi haurien de ser, que esperen? Sort que la Generalitat ho hagés fet millor. FANTASMES!!!!!!

#2 Mala gestió, Barcelona, 11/07/2021 - 17:43

Aragonès diu que no estem en un bom moment, com si fossim tontos, tothom pels carrers amb mascareta per protegir-nos dels contagis de la mala gestió de visca la pepa, i ara se les carregaran els de sempre els que menys culpa ténen de la pandèmia

#1 Luigi., Barcino, 11/07/2021 - 17:05

Las macro-fiestas con control de antígenos son una bomba de relojería.Los resultados de los antígenos únicamente ofrecen garantías si dan un resultado positivo.Así vamos.