Publicitat
Societat · 9 de Febrer de 2012. 15:45h.

Catalanofòbia pel triomf del Barça

Usuaris de twitter enviarien els catalans "a la cámara de gas" abans de la Copa del Rei

Catalanofòbia pel triomf del Barça

Missatges a Twitter

La classificació del FC Barcelona per disputar la final de la Copa del Rei, que jugarà contra l'Athletic de Bilbao, ha despertat l'anticatalanisme a Twitter amb comentaris com "a la cámara de gas todos" o que "se mueran todos" i insults com "hijos de puta", "perros" o "subnormales", entre d'altres.

En un moment del partit, els aficionats del València CF que hi havia al Camp Nou es van posar a cantar el 'Viva España' i van ser replicats amb xiulets per part dels seguidors blaugrana. Llavors, alguns usuaris no van trigar en començar a insultar els catalans per aquest fet: "que hijos de puta de los catalanes de mierda, que silban a los del Valencia por cantar el Viva España... A la cámara de gas todos", "los ches cantando que viva españa y los catalanes hijos de puta silbando. Es lamamtable. Ojalá os muráis todos malditos bastardos".

Altres van recuperar la xiulada al Rei que totes dues aficions li van dedicar durant la final disputada al maig del 2009 a Mestalla per insultar bascos i catalans. A la xarxa social es poden llegir comentaris com "los putos vascos y catalanes pitarán el himno español", "¿Cómo pueden pitar el himno de España en España? Por esto odio a los catalanes, me dais asco hijos de puta moriros todos!!!!! #VIVAESPAÑA" o "con Franco no teníais huevos ni a moveros ni a silbar el himno de españa como hacéis! Viva España!".

També hi va haver qui es va lamentar que la final no fos entre els dos rivals que han quedat eliminats per Bilbao i Barça: "final paralela debería haber: Mirandés - Valencia, porque otra vez los vascos y catalanes de mierda... Pocas bombas atómicas se han puesto!!!".

Un altre comentari

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#31 angel, cardedol, 10/02/2012 - 22:27

Els Madridistes o Ecspañoles que odien el Barça sapigueu que el Athletic Club de Bilbo odien als Ecspañoles y Madridistes. O sigui Guanyi qui guanyi son Catalunya o Euskadi pero no per Ecspaña.

#30 angel, Cardedeu, 10/02/2012 - 22:23

Donem les gràcies al Arturo Mas i el seu gabinet de CyU per no demanar la independència.

#30.1 angel, Cardedeu, 10/02/2012 - 22:42

Volia dir que no ens ajuda gens a Catalunya. Visca Catalunya Independent //*//

#29 Visca Catalunya lliure, FREE CATALONIA, 10/02/2012 - 16:51

L'únic que uneix a tots els espanyols és la catalanofòbia, siguin rics o pobres, d'esquerres o dretes, ciutadans normals o polítics és el seu odi a tot allò Català i la cosa no és nova.

#28 Saprissa, Sants, 10/02/2012 - 10:28

y dale molino! quines ganes de fotre merder entre les persones, q es només es una piulada anonima!!!

#27 havoc, valencia, 10/02/2012 - 08:34

es penoso ver como se utiliza un evento deportivo para dar mas caña al fuego en la cuestion de la independencia catalana.
se deja de lado el partido y se pone a insulr¡tar gratuitamente desde luego el comentarista no oyo los comentarios de un sector cule antes de lo mencionad pero claro no comment