Publicitat
Societat · 15 de Setembre de 2012. 19:31h.

Catalans criden contra CiU a Madrid

Més de 12.000 persones vingudes de Catalunya participen en la protesta contra les retallades

Catalans criden contra CiU a Madrid

Representants catalans a Madrid

Madrid s'ha omplert de desenes de milers de persones arribades des de diferents punts de l'estat per protestar contra les retallades del govern de Mariano Rajoy. Els representants catalans, que han anat a Madrid en uns 200 autocars, eren més 12.000 i s'han manifestat pel carrer de Goya. Sindicats i militants del PSC i Iniciativa-Esquerra Unida han cridat contra les retallades del govern espanyol, però també contra les mesures d'estalvi de l'executiu de CiU.

Sota el lema "Som-hi. Volen arruïnar el país, cal impedir-ho!" han marxat en diferents columnes fins a la plaça de Colón, que s'ha omplert de gom a gom, i han demanat al president espanyol que sotmeti a referèndum les mesures d'estalvi que ha emprès.

Els convocants, unes 150 entitats socials i sindicals, acusen l'executiu espanyol d'haver provocat una fractura social sense precedents i denuncien que Rajoy no està legitimat per aplicar aquesta política econòmica perquè no estava inclosa en el seu programa electoral.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Rula, Barcelona, 16/09/2012 - 23:23

O sea que cuando son del gobierno de España son recortes y cuando son de la Generalidad son medidas de ahorro...¡¡qué burdo el intento de manipulación!!!

#7 Manolo, barcelona, 16/09/2012 - 22:57

Yo no entiendo mucho de política, pero les pido a todos estos que solo saben llevar corbata, que de una vez escuchen al pueblo y luchen por el.
todosdesdecero.com

#6 Cigronet, SFG, 16/09/2012 - 10:44

Sense voler entrar en debats, només voldria dir a aquests "honrats" sindicats, que el primer que han de fer és guanyar-se la vida treballant pels seus afiliats, i no a base de les subvencions multimilionàries de l'estat. Fins que no sigui així, només seran creïbles pels ignorants que els segueixen.

#5 El nauxer, Viladecans, 16/09/2012 - 08:34

Quan governava Zapatero, on estaven els sindicats? De vacances? Perquè els problemes ja hi eren. Estic d'acord que es hora d'anar en contre del PP. Peró i abans? Tant bé ho feien el socialistes? Se`ls veu molt el plumero a CCOO i UGT.

#4 El nauxer, Viladecans, 16/09/2012 - 08:30

El problema més greu de Catalunya, no el tenim a Madrid, el tenim a la mateixa Catalunya, amb molts ciutadans nostres que no saben o no volen entendre, que és hora de caminar plegats i no de barallar-nos o posar pals a la roda. Qui està al darrera de la desunió? Cal pensar-ho bé.