Societat · 8 de Setembre de 2012. 15:43h.

"Catalunya demana i Extremadura paga"

El president de la Junta d'Extremadura crida a la "resistència" contra el pacte fiscal

"Catalunya demana i Extremadura paga"

Monago, en una imatge d'arxiu

El president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago, ha carregat contra Catalunya i ha dit, en referència a la petició de la Generalitat de 5.023 milions d'euros al Fons de Liquiditat Autonòmic, que "Catalunya demana i Extremadura paga".

Monago ha considerat, durant el seu discurs del Dia d'Extremadura, que aquests milions "surten de les butxaques de tots els extremenys, de tots els espanyols" i és per això que a fet una crida a la "resistència contra aquesta iniciativa insolidària anomenada pacte fiscal català".

"No podem consentir declaracions com les del president del Govern català defensant que aquests diners són dels propis catalans". "No és cert, aquests diners són també els nostres diners i s'ha de dir prou", ha afegir abans de considerar que "Catalunya no pot pensar només català".

Publicitat
Publicitat

113 Comentaris

Publicitat
#72 paula, manresa, 10/09/2012 - 13:18

HO TE MOLT CLAR , QUE DEMANI L´INDEPENDENCIA COM NOSALTRES I AIXI ES PODRA QUEDAR TOT AIXO QUE DIU QUE PAGA.

ES PATETIC ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#71 Antoni, Barcelona, 10/09/2012 - 09:57

En primer lloc cap problema. Si així ho pensa que visquin amb els propis recursos.
Però la veritat és que no tindriem que fer cas aquest polítics demagogs i populiste.

#71.1 Pere, Oliva, 10/09/2012 - 12:37

El problema de no fer cas a estos demagogs: Monaguillo, Ibarra i Dehesa, es que ells fan politica, populista (vers Catalunya, perquè s'han de vindicar), però escaient al barroerisme castellanista unitari i els hi va molt bé. Complexe de Pizarro i Hernán Cortés(analfabets conqueridors castellans)

#70 Pere, Oliva, 09/09/2012 - 23:39

Doncs si Catalunya demana i Extremadura paga, pacte fiscal per a Extremadura i Hisenda pròpia. Viuràn de meravella amb els recursos propis.

#68 joan, manresa, 09/09/2012 - 18:27

tinu.)fiscal...,ens diu que no pot pensar només en catalá sinó en europeu....,¿..?..,i en acabar fa una "plorada" i diu que tindría efectes catastrofics el nou model de finançament de Catalunya,perqué ..,--are be lo fort---,trencaría el pacte de solidaritat....,dit d'altre manera ,ruinós per ells

#67 joan, manresa, 09/09/2012 - 18:22

El Casal,18,15 h.--Amb un murrionet estaría millor...,pro de fet se lleguim totas las sevaqs frases es per pixar i no treure gota...,primer ens insulta,després ens diu que els calerons no son nostres,que son délls i dels espanyols..,fa una crida epica a defensar una resistencia al pacte (cont.