Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2013. 09:27h.

Catalunya, enfarinada

La neu fins i tot agafa en algunes zones de Barcelona i el litoral

Catalunya, enfarinada

Cases enfarinades al Baix Llobregat

Gran part de Catalunya s'ha llevat enfarinada aquest dissabte. Les comarques de Lleida, el litoral català i part també de Tarragona han patit la nevada de matinada. La zona menys afectada ha estat la de les comarques de Girona.

La nevada més intensa s’ha viscut a partir de la 01.00 h de la matinada i ha afectat tant les comarques de l’interior de Lleida, com l’interior i litoral de Tarragona, Catalunya Central, comarques de Barcelona a l’àrea metropolitana i sud de Girona.
 
En alguns municipis costaners i amb cota per sota dels 300 metres també ha nevat, entre ells Barcelona ciutat, Vilassar de Dalt, Badalona, Mataró, Vilafranca del Penedès o Caldes de Montbui.

A Sant Cugat del Vallès s’han acumulat 3 cms de neu; La Granadella 10 cms; Corbera de Llobregat 8 cms; o Matadepera 5 cms. A Badalona 2-3 cms a uns 100 m i a la part alta, Can Ruti, gruixos una mica superiors. En aquestes zones els dispositius preventius municipals posats en marxa ahir i aquesta nit han permès minimitzar l'afectació i incidències.
 
A Barcelona la neu ha agafat a les parts altes de la ciutat, com ara Montjuïc, Vallvidrera, Tibidabo, Collserola i fins i tot a la Vall d'Hebron. La neu, però, no ha provocat incidències importants gràcies a la tasca preventiva de les màquines llevaneus i a la dispersió de fundents per part dels serveis municipals.

A algunes zones de la Selva els gruixos de neu han estat força elevats

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Marejolimaror, Sensaneu alavista, 23/02/2013 - 15:10

Home jo ja entenc que fa il-lusió però tanta fresa per quatre volves que vols que et digui...

#2 Kropotkin, Vic, 23/02/2013 - 11:04

Esto lo ha organizado el CNI para luchar contra el derecho a decidir del pueblo catalán. Madrit nos roba el buen tiempo... La balanza fiscal de borrascas es injusta y anti catalana... Jua, jua, jua,...

#1 Oleguer, Breda, 23/02/2013 - 10:17

A veure si així se n'adonen tots aquests inmigrants de BCN que tot el dia van en xancletes, tan si plou com si neva, que aqui estem més aprop del Pirineu i d'Europa que no de la meseta o paisos sudamericans o africans!!

#1.1 Lluís BCN, Barcelona, 23/02/2013 - 13:52

Oleguer: Hi neva més a Lleó, Castella, Astúries, Galícia... que no pas a la "europea" Catalunya... Ets un exemple del nivell d'ignorància i prejudicis del nacionalisme català.