Publicitat
Societat · 5 d'Agost de 2018. 11:01h.

"Catalunya és Espanya"

Espanyolistes fan campanya contra el procés entre els turistes

"Catalunya és Espanya"

Un grup de persones convocades per la plataforma "Grup Acció Resistència Ciutadans Espanyols" (GARCE) han reivindicat que "Catalunya es Espanya" a la platja d'Arenys de Mar i han fet campanya contra el procés entre els turistes. La plataforma ha anunciat que faran extensiva l'acció a les platges de Girona i de Tarragona.

Daniel Iglesias, portaveu del col·lectiu, ha indicat que "volem demostrar al turista que les platges són de tots, que Catalunya és Espanya". "Fem això per demostrar que les platges no són un cementiri, veure les creus ens va molestar", ha afegit.

Els concentrats han plantat a la sorra alguns para-sols amb la bandera espanyola per contrarestar les actuacions que va fer l'ANC de Palamós i el CDR de Figueres a principis de juliol amb para-sols de color groc a la platja de la Fosca de Palamós.

platja.jpg

Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#20 Jordi BR, L'H, 07/08/2018 - 01:11

Em sembla molt bé, que enveeixin l'espai públic amb simbología partidista per defensar les seves idees.
Espero que no surti cap sentencia judicial que restringeixi la seva llibertat d'expressió

#19 sr Pepito, Lerida, 06/08/2018 - 14:02

TABARNIA:ES HORA DE LUCHAR
https//youtu.be/G0wg-kgTXLY

#18 Marga, San Cucufate del Valles , 06/08/2018 - 11:30

El nombre les va que ni pintado "GARCES's" que en catalan significa "garzas" que es de la familia de los cuervos, y ya se sabe que "cria cuervos y te sacaran los ojos".

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/08/2018 - 07:41

Una mossa con un par, abre un crowdfunding para recaudar fondos para su defensa jurídica por acoso laboral y para presentar una denuncia contra "Mossos PER la andapandensia"
https://www.gofundme.com/querella-contra-donaire

#16 Manel Parra, Bellpuig, 06/08/2018 - 03:36

Estic molt interessat en comprar un paraigües i una tovallola de platja amb els colors de la nostra senyera espanyola. Algú sap on podria aconseguir-les?