Societat · 13 d'Agost de 2014. 13:51h.

Catalunya es promociona com a destinació de turisme ornitològic

A la fira especialitzada British Birdwatching

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, promocionarà Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la British Birdwatching Fair 2014, que tindrà lloc del 15 al 17 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme.

En aquesta fira, l’ACT donarà a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i repartirà la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya. Aquesta guia aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró), així com les infraestructures que faciliten l’observació d’aus (observatoris, miradors, etc.), i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.

L’ACT participa en la British Birdwatching Fair amb un estand propi. També hi seran presents, com a coexpositors, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna.

La presència de Catalunya a la British Birdwatching Fair és especialment important, ja que el britànic és un dels principals mercats emissors al món pel que fa a turistes observadors d’ocells. A més, el perfil de turista que viatja per practicar aquest tipus de turisme és el d’una persona d’alt poder adquisitiu, que s’allotja en cases rurals i petits hotels, cosa que fa que sigui especialment atractiu per a les zones rurals de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Barcelonino, BARCELONA, 14/08/2014 - 12:56

¡Es que hay cada pájaro por aquí...!