Publicitat
Societat · 25 de Març de 2015. 13:17h.

Catalunya fa un minut de silenci

El Parlament, la Generalitat, ajuntaments i diferents institucions recorden les víctimes de l'accident

Catalunya fa un minut de silenci

Minut del silenci al Parlament

La Generalitat, el Parlament, ajuntaments d’arreu de Catalunya i diferents institucions han fet un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'accident aeri als Alps.

El Parlament ha fet aquest migdia, davant la façana del palau, un minut de silenci en record de les víctimes i hi han participat representants de tots els grups parlamentaris.

La presidenta Núria de Gispert ha expressat, en nom de tots els diputats i diputades, la “consternació” pel tràgic accident i “la solidaritat i el condol a totes les famílies i amics de les víctimes”.

L'Ajuntament de Barcelona i el Govern de la Generalitat també han fet un minut de silenci a la plaça de Sant Jaume. També s’han concentrat més d’un centenar de persones a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El personal de la Delegació del Govern a Catalunya, encapçalat per la Delegada del Govern, Llanos de Luna, s'ha sumat a un minut de silenci davant de la seva seu. A la concentració també s'han incorporat membres de la junta del Col·legi d'Advocats.

També hi ha hagut un minut de silenci en municipis com Altafulla, Argentona, Girona, Banyoles, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Barberà del Vallès, Cornellà de Terri, Sant Just Desvern i Cellera de Ter.

Minut de silenci a la plaça Sant Jaume

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Enriqueta, Bcn, 25/03/2015 - 18:10

Una gran desgracia, sin duda. Pero sobredimensionada por la prensa y los políticos. Se trata de un trágico accidente aéreo. No entiendo la presencia de los tres presidentes si no es por fines personalistas. Tampoco entiendo que la SER desplace a Angels Barceló al lugar, ni tantos ríos de tinta.