Publicitat
Societat · 30 de Març de 2020. 13:27h.

Catalunya i Madrid, “al límit” d'UCIs

El Ministeri de Sanitat admet que gairebé ja no queden llits lliures

La doctora Sierra, que ha substituït Fernando Simón -positiu per coronavirus- com a portaveu del Govern espanyol davant dels mitjans, ha reconegut que tant Catalunya com Madrid ja es troben “al límit” de les seves capacitats de llits d’UCI.

Sierra ha reconegut que “el tema de les UCI és el que més ens preocupa en aquests moments”. “S’està fent un esforç impressionant per part de tots els professionals per augmentar la capacitat de llits d’UCI. S’està augmentant molt aquesta capacitat”, ha destacat.

“És veritat que l’augment de casos en algunes comunitats ha estat molt gran, molt ràpid i fan falta molts llits d’UCI. Madrid i Catalunya són les que ja estan en el seu límit o a punt d’assolir-lo i és allà on s’ha de fer l’esforç més gran”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., LA UNICA SOLUCIO ES FER GRANS HOSPITALS DE CAMPANYA MILITARS ,, CAL AJUDA URGENTEMENTE ALS HO, 30/03/2020 - 20:23

AL LIMIT D´UCIS Obriga ARA SI ALGOVERN CATALÀ ademana fer..HOSPITALS DE CAMPANYA MILITAR A BARCELONA I ALLA UN FASIN FALTA . Si no ufa el Govern Català u a de fer EL GOVERN ESPANYOL EL MINISTRA DE SANITAT . No poden perdre mes temps HAN DE FER HOSPITALS DE CAMPANYA JA .CAL BUSCAR MES LLOCS PER FER HOSPITALS DE CAMPANYA ..

#3 Toni, Tabarnia, 30/03/2020 - 14:33

Catalunya con 1 millón más de habitantes solo tenía 11 camas más de UCI que Catalunya. Responsable de eso? La Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya del Govern de JxCAT y ERC.

#2 lluch, barcelona, 30/03/2020 - 14:14

Hay mas gente en la uci en catalunya que en madrid, en catalunya 1512 en madrid 1460, esos datos no se pueden falsear como el numero de contagios o muertos, se pueden achacar las muertes a otras causas y no contabilizarlos, esta claro que todos los gobiernos mienten pero aqui el gobierno que mas miente y falsea las cifras es el catalan.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/03/2020 - 13:44

"El líder máximo de la iglesia católica, el papa Francisco lanza bendición y perdona los pecados del mundo ante el azote por coronavirus"

show.news 27-3-2020

La cosa deu estar molt mes chunga del que ens diuen, perque aquest te fil directe amb el que envia diluvis universals i pluges de foc contra els morosos, els dissidents i la gent de mal