Publicitat
Societat · 2 d'Octubre de 2021. 14:24h.

Catalunya, potencia exportadora de marihuana

Els Mossos i la Policia Nacional desmantellen una nova plantació de cànnabis

Catalunya, potencia exportadora de marihuana

Els Mossos i la Policia Nacional han desmantellat una nova plantació de marihuana a Catalunya. La plantació destinada a exportar cànnabis a Europa, estava ubicada en un immoble a la urbanització Font del Bosc, a Mediona (Alt Penedès).

Es tracta d'un dels múltiples desmantellaments de plantacions de marihuana a Catalunya en els darrers mesos. Aquesta mateixa setmana, la presidenta del grup parlamentari d'En Comú-Podem, Jéssica Albiach, va afirmar que "Catalunya és el major distribuïdor de cànnabis d'Europa" i va demanar que el Govern acompanyi la proposta de llei al Congrés per a "la regulació integral del cànnabis i cannabidiol".

En el darrer desmantellament, els Mossos i la Policia Nacional han intervengut 770 plantes de marihuana -tot i que el local tenia capacitat per 4.000 plantes- 125 quilograms de cabdells de marihuana ja envasats i preparats per a la seva distribució, així com làmpades, extractors i la infraestructura necessària per a aquest tipus de cultiu.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 02/10/2021 - 22:07

Catadisney lazy la region de Eurioa que mas exporta. La n°1. Europa ens mira som un exemple.

#2 Barretina a rosca, Black hole, 02/10/2021 - 19:17

Me imagino que habrá recibido apoyo y ayuda anímica, economíca y de asesoramiento de uno o varios grupos de los que apoyan a las mujeres en estos casos y no la habrán dejado sola a la chica ante los siete detenidos.

#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 02/10/2021 - 15:20

Pues de ser, hipotéticamente hablando, la Dinamarca del norte, vamos a ser el Afganistán del sur