Societat · 13 d'Octubre de 2020. 21:05h.

Catalunya s'acosta als nivells de Madrid

Suspeses les competicions esportives i les classes presencials a les universitats

Catalunya s'acosta als nivells de Madrid

El risc de contagi de coronavirus a Catalunya, que es consolida per damunt dels 330 punts, segueix a l'alça i la Generalitat ha hagut de prendre mesures com la suspensió de les classes presencials a les universitats i la suspensió de les competicions esportives.

A més, el Govern podria anunciar més mesures en les pròximes hores com el tancament de bars i restaurants i que només serveixin comandes per emportar per tal d'aturar la progressió del virus, ja que els experts adverteixen que Catalunya pot estar al nivell de Madrid d'aquí pocs dies. 

Les universitats suspendran les classes presencials a partir de dijous, 15 d'octubre. Ho han consensuat les dotze universitats catalanes amb el govern amb l'objectiu de contribuir a contenir els contagis de coronavirus a Catalunya.

La Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), d'altra banda, ha anunciat aquest dimarts en un comunicat que totes les competicions esportives d'àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana per ajudar a contenir els brots de coronavirus.

A partir del pròxim cap de setmana s'aturaran totes les competicions no professionals d'àmbit català durant 15 dies, una mesura que es confirmarà en el Procicat a partir d'aquest dimecres dins les restriccions severes que prepara el govern català per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Aquesta decisió, que encara haurà de validar un jutjat, no afectaria els entrenaments, ni els usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, i farà posposar competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l'àmbit català. Aquestes competicions ja previstes s'hauran de recol·locar al calendari.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Purria Separata, Mollerussa, 14/10/2020 - 13:49

Cada vez que la veo más me convenzó de que el método de selección fue el del Salvadó.

#9 Luis K., Barcelona, 14/10/2020 - 11:36

Us falta afegir-hi el "hurra!"

#8 et, sabadell, 14/10/2020 - 11:14

IDIOTAS EVERY WHERE !!
nO hicieron nadaaaaa !!!!
llega la segunda ola y ..... restricciones, confinamiento....
bien bien...
tallem la meridiana, els borbons... els presos.... doraimon , companys, dora la exploradora.... ok !!

#7 Very, a, 14/10/2020 - 10:20

Leo en el confidencial que "Cataluña cerró ayer con 388 puntos de índice de riesgo. Pero la situación es muy complicada en Manlleu (índice de riesgo de 1.568,2) y Vic (índice de riesgo 1.305,6)"
Otra vez por la prensa de Madrid nos tenemos que enterar. El periodiquin, la Varragana, Tv3 esconden lo de Vic y Manlleu.

#6 Agustino, Barcelona , 14/10/2020 - 08:43

Ahora espero que dimitan y se vayan todos los "bocazas" que se mofaban de Madrid para sacar pecho ellos con sus medidas. Son la mentira en mayúscula, la ineptitud hecha realidad y peor no se puede gestionar.

#6.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/10/2020 - 22:38

¿De verdad esperas eso?