Publicitat
Societat · 8 de Març de 2022. 15:18h.

Catalunya supersolidària

Patrícia Plaja, portaveu del Govern: "és un poble generos i solidari"

Catalunya supersolidària

Aragonès, amb el cònsol ucraïnès, Artem Vorobyov.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha destacat la solidaritat dels catalans amb els ucraïnesos "des del primer dia de la guerra" amb "incomptables accions". "Catalunya és un poble generós i solidari i així s'està veient", ha subratllat duran la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Tanmateix, Plaja ha explicat que "les necessitats d'ajut s'allargaran en el temps" i ha demanat als catalans que "cal evitar solapaments si fragmentació en la resposta humanitària". "Fem una crida a la ciutadania perquè tingui present que la millor manera de canalitzar l'ajut és fent aportacions directes a les organitzacions professionals que treballen sobre el terreny", ha afegit.

Finalment, la portaveu ha detallat que "ja han arribat més d'un miler de refugiats" a Catalunya i ha avisat que "està previst que aquesta xifra continuï creient", però ha dit que arriben a "una terra on se'ls hi reconeguin tots els drets que els hi són propis".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alien, Saturn, 08/03/2022 - 20:06

Sí, sí. Especialment amb els veïns de la Meridianai amb els contribuents que els hi hem de pagar el sou per fer el paiasso tot el dia. La solidaritat del Govern és infinita.

#4 Uy,uy, , Barcelona, 08/03/2022 - 17:50

Niet, a saber en quines mans anirien a parar els diners, en alguna nova embaixada potser? preferible qualsevol altre conducte, solidaris si, pero no pallussos

#3 Marc de Vich, Vich, 08/03/2022 - 17:17

El afán de protagonismo y el daño colateral.Esta muy bien eso de ayudar,pero vamos por partes,mientras los de aqui,ni encedemos la cale,y ya no digo los jubilados,los nou viguts cale a tope y muchas veces pinchada a la red.Las ONG's, lo único que buscaron en su momento fue protagonimo,que costó más de un divorcia,ayudar si, pero luego en su pais

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/03/2022 - 16:11

Ahora mismo voy a hacer una aportación con lo que me ha sobrado de pagar los recibos de la luz y el gas..jajajaja

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 08/03/2022 - 15:53

Veo negocio montado aquí