Publicitat
Societat · 13 de Desembre de 2016. 14:30h.

"Catalunya té dret a un referèndum"

El còmic Jorge Cremades defensa "que ells decideixin"

"Catalunya té dret a un referèndum"

Cremades, en un dels seus vídeos

El còmic Jorge Cremades (Alacant, 1988), que s'ha fet famós a partir de vídeos de curta durada que penja a les xarxes socials -té més de cinc milions de seguidors a Facebook i més de dos a Instagram-, assegura en una entrevista a El Español que Catalunya té dret a un referèndum d'independència.

"Té dret al que vulgui. Tothom té dret al que vulgui i si Catalunya es troba malament, doncs que ells decideixin", afirma en aquest sentit. "És que saps que passa? que després sempre hi ha diferències de pensament, però la gent que és a Catalunya té una raó de pes per lluitar per això. Que potser nosaltres no podem compartir o comprendre. Llavors, que facin el que vulguin", afegeix.

Els vídeos de Cremades remarquen, entre altres coses, alguns tòpics de les diferències entre homes i dones, pel que ha estat acusat de masclista. El còmic explica al respecte que "si faig un vídeo en què surto amb un amic i dic 'anem a emborratxar-la que em vull embolicar amb ella', aquest vídeo parlaria de violació. Si una tia ho fa: 'Noies, anem a emborratxar-lo que em vull embolicar amb ell', seria un vídeo divertit".

"Hi ha estadístiques que diuen que realment hi ha més violacions a homes que a dones, i d'això no se'n parla. A les presons hi ha moltíssimes violacions d'home a home, i violacions de dona a home en altres temes, no físiques", assenyala. Cremades remarca finalment que "la violència no es pot tolerar en cap cas, sóc dels que pensa així. No es pot ser violent, ni per a un home ni per a una dona. Però hi ha casos en què la dona és més poderosa en aquest àmbit".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Galderic, Barcelona, 13/12/2016 - 18:28

Doncs algú pensarà que és una més de les bajanades que pel que llegeixo diu aquest individu, ha ha ha.
Molt important oi la persona que ho diu ?, ha ha ha.

#5 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2016 - 16:30

A lo mejor un cómico es el que mejor pueda entender lo que pasa en Tierra Mítica...

#5.1 Karhu, Bcn, 13/12/2016 - 16:44

Terra mitica no es la mejor referencia que puedes usar xDD

#4 Culerdo, Basilea, 13/12/2016 - 16:28

Jorge Cremades. Karmele Marchante, Joel Joan, Toni Albà , Maria Lapiedra, etc. ¿Habéis pillado mi mensaje?. ¿Está claro, no?. Un saludo.

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/12/2016 - 16:11

Tots els desajustats del mon ha tobat en Catalunya la seva Xauxa, el seu Sant Grial.

S´han pres l´himne del Barça al peu der la lletra. La de barbaritats que pot arrivar a fer la mala musica.

Es fantatsic.

#2 Calimero, Barcelona, 13/12/2016 - 16:06

Un balón de oxigeno para el prusés las palabras del presidente de la Unión Europpp... ¡ah no! Son las palabras de Jorge Cremades!!!! El mon ens mira!!! ja ja ja