Publicitat
Societat · 20 de Març de 2013. 12:40h.

"Catalunya viu millor dins d'Espanya"

L'atleta i 'trader' de borsa català, Josef Ajram, rebutja la independència "per interès"

"Catalunya viu millor dins d'Espanya"

Josef Ajram

L'atleta i 'trader' de borsa català, Josef Ajram Tarés, ha reconegut en una entrevista a Jot Down, estar "en contra de la independència des d'un punt de vista econòmic". "M'agrada que guanyi la selecció espanyola. No ho sé, potser si participés la selecció catalana voldria que guanyés, però no ho sé perquè no existeix, només hi ha un amistós a l'any", reconeix.

"Des d'un punt de vista estrictament econòmic, ara mateix Catalunya viu millor dins d'Espanya. La meva posició és per interès, per viure millor la meva família i jo. No vull que de cop hi hagi més atur, ens financem al doble del que es finança l'Estat espanyol o que ens facin fora de la Unió Europea", afegeix.

"Home, si fos millor ... Independència! Veig tan llunyà el tema polític que em baso en qui compleix millor les meves expectatives personals. Fins ara ha estat el PP. ¿Si ara arriba un altre que comença a canviar les coses i és del PP o UPyD? Doncs ells", afegeix.

Ajram també explica la seva condició de periquito -igualment "per interès"- perquè "el meu pare era el pediatre dels jugadors de l'Espanyol en l'època de Azkargorta, i em regalaven de tot, em convidaven a anar a Sarrià... però no puc dir que jo sigui futboler. Veure els 90 minuts d'un partit, el que sigui, em costa".

"El futbol tant me fa. Mira, no ho sé, per interès. Em regalaven samarretes, banderoles, Sarrià estava al costat de casa dels meus pares, era més barat anar a veure el Espanyol que el Barça...", afegeix, a més d'assegurar que veu "bé" a l'Espanyol perquè "aquest any no baixarem. Però home... Molaria ser del Barça. És inevitable".

Publicitat
Publicitat

107 Comentaris

Publicitat
#65 queteden, Igualada, 22/03/2013 - 00:27

Ja pots començar a fer les maletes, borinot.

#64 angel, catalunya millor fora d'ecspaña, 22/03/2013 - 00:23

ostia, si es un moro, no un català

#63 Palomar, Madrid, 21/03/2013 - 16:36

Una desmostración más de su "Nacionalismo" es que cambió su dominio de internet del .com al .es, esto dice mucho de alguien que tenía miles de visitas en su web y que renunció a esa "pasta" (ya que sus patrocinadores por ello le pagan) para disponer del dominio que representa a ESPAÑA.
Olé Josef!

#62 BEJOTA, BCN, 21/03/2013 - 16:15

ELS MATRIMONIS DE CONVENIENCIA ,DURANT MÉS I VIUEN MILLOR.

N.B.EL 70% DEL MERCAT CATALÁ(INCLÓS LA BANCA) ,VA A LA RESTA DE L'ESTAT(ALEIX VIDAL-QUADRAS).

#61 ramon, barcelona-c, 21/03/2013 - 16:08

Aquest noi va fer uns opuscles que no son res que no valen res ni serveixen de res i les seves opinions no mereixen ni la valoració.