Societat · 1 de Gener de 2018. 17:21h.

Catorze detinguts a Catalunya per la celebració de cap d'any

Mort d'una noia al carrer Aribau de Barcelona

Catorze detinguts a Catalunya per la celebració de cap d'any

Els Mossos d'Esquadra han arrestat 14 persones per motius relacionats amb la celebració de la nit de cap d'any. Un total de 32 persones més han estat detingudes per donar positiu als controls d'alcoholèmia d'entre les més de 1165 lectures que la policia ha dut a terme durant la nit de cap d'any.

El succés més tràgic ha tingut lloc a les 06.30 hores, quan una noia de 27 anys ha mort després de precipitar-se d'un edifici al barri de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir les circumstàncies.

Un centenar de persones han hagut d'abandonar un bar musical situat al Moll d'Espanya a les 03.00 hores després que una persona ha llençat un producte amb un esprai compatible amb gas pebre, així i tot no s'han hagut de lamentar ferits. Una hora i mitja més tard, els Mossos d'Esquadra han arrestat un home per haver agredit amb una ampolla de vidre un controlador d'accessos a una discoteca del Passeig Marítim de la Barceloneta.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Alejandro, Barcelona, 01/01/2018 - 18:37

La gente no sabe divertirse si no es a base de alcohol y, todo el mundo sabe que la saturación etílica te hace perder el sentido de la realidad ya de por sí bastante mermada con la consciencia en estado de alerta . Una pena y un peligro el que para pasárselo bien se tenga que recurrir al alcohol y a otras drogas.