Publicitat
Societat · 7 de Gener de 2010. 10:18h.

CCOO demana l'Estat que repari la seva seu

Es plantegen "dur el govern davant la justícia atesa la negligència que suposa la manca d’intervenció"

CCOO demana l'Estat que repari la seva seu

Imatge de la seu

CCOO de Catalunya ha lamentat en un comunicat que l'Estat no es faci càrrec de la reparació de la façana de l’edifici situat al número 16 de Via Laietana, "que forma part del Patrimoni Sindical Acumulat, responsabilitat del Ministeri de Treball i Immigració, on s’ubica la seu nacional de CCOO, primer sindicat de Catalunya, per tal de garantir la plena habitabilitat i funcionalitat de l’edifici per on cada dia hi passen més de 3.000 persones".

La intenció del ministeri de Treball és cedir al sindicat un edifici al barri del @22.

En aquest sentit recorden que "el 4 de gener de 2006 es produí el despreniment d’un tros de barana d’un balcó de la 8a planta de l’edifici que, afortunadament, no causà danys a cap vianant. Des d’aquell moment, totes les converses mantingudes amb el Ministeri per solventar la problemàtica creada i que s’assumís la rehabilitació de l’edifici o la reubicació en un altre han estat infructuoses fina ara". 

"Quatre anys després continuem en la mateixa situació i l’edifici de Via Laietana està patint una situació de degradació continuada que té repercussió en la seguretat de les instal·lacions i de les persones", lamenten.

CCOO de Catalunya reclama a l’Ajuntament de Barcelona "que assumeixi les seves responsabilitats pel que fa a garantir la seguretat de les persones que treballen a l’edifici i dels vianants i exigeixi al Ministeri de Treball la solució definitiva de la situació de l’edifici de Via Laietana, ja que segons les ordenances municipals, hi ha un límit temporal per aquest tipus de cobertures, requeriments que fins ara el Ministeri ha obviat".

CCOO de Catalunya "està estudiant dur el govern de l’estat davant la justícia atesa la negligència que suposa la manca d’intervenció i manteniment sobre la façana, i per les conseqüències que pot tenir tant per a les persones usuàries de l’edifici com per als vianants".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Quinsous, Granollers, 07/01/2010 - 14:23

A mi perquè l'estat no em repara la cuina? Ep i que tal si hi posen una piscineta perquè els senyors sindicalistes es refresquin a l'estiu....Quins OUS!!!!!

#7 kim, hospi, 07/01/2010 - 14:14

El govern subvenciona els sindicats (fet incompresible) i a més els ha de mantenir tots els seus edificis? Srs. sindicalistes, SOU UNS LLADRES.

#6 Daserrout, BCN, 07/01/2010 - 12:19

Quin morro ¡¡¡¡. Quotes sindicals, subvencions a càrrec del presupostos, comisions dels EROs, i a més a més les seus sindicals a càrrec de l'Estat. Bé així tenim l'economia, en fallida. No podem mantenir tants paràsits.

#5 Oriol, Barcelona, 07/01/2010 - 11:44

Si home mentres li arreglen el piset amb els nostres diners, lis estan fen un altre al @22, també amb els nostres diners, els sindicats actuals viuen del redits de la transició i ja no son representatius de res però necessaris per al sistema que els manté

#4 Pep, Girona, 07/01/2010 - 11:35

Quina barra, primer no es la seva seu es patrimoni sindical dels sindicats represaliats al 39, on eren ells?, estan mamam de la mamella, per evitar el creixement sindical català com d'altres sindicats espanyols,que fan amb els diners de les subvencions?