Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2014. 16:54h.

CCOO denuncia un "ERO encobert" a la clínica Delfos

El sindicat lamenta que han acomiadat més de 80 persones en un any

CCOO ha denunciat aquest dijous un “ERO encobert” a la clínica Delfos de Barcelona, pel qual han estat acomiadades aquesta setmana 15 persones de diferents categories i molt ens temem que no siguin els únics.
 
Segons el sindicat, l’estiu de 2013 “ja van ser acomiadats 68 treballadors i treballadores”. “El que no ha minvat és el nombre de càrrecs de comandament i directius”, lamenten en un comunicat.
 
A més, asseguren que “la manca d’informació per part de l’empresa i ha comunicat als usuaris les dificultats que tindran per oferir-los una atenció de qualitat”.

És per això que els treballadors de la clínica faran una concentració de protesta el proper dijous 17 de juliol, de 9.00 a 11.00 hores, a l’entrada de l’hospital.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 F, J, Polo, Badalona, 12/07/2014 - 13:28

Objetivamente, reconozco la labor sindical excepto de los de la casta: los del titular y los que se parecen al culo (UGT). Dicho lo anterior, creo que no son nadie para denunciar ciertas cosas por los hechos acaecidos en el seno de su organización,. aquí en Catalunya como en Andalucia citandoalgunos

#1 Menelic, Santa Coloma, 10/07/2014 - 23:23

Per desgràcia, amb EROS com aquest molts ens hem quedat sense feina, i ningú ha fet res per defensar-nos.
Normalment ja passa,hi ha un munt de càrrecs directius, que no solen fer absolutament res més que gastar-se els diners i després fan fora la gent que s'ha deixat la pell treballant.
Una pena!