Publicitat
Societat · 30 d'Abril de 2012. 18:12h.

CCOO troba una "despesa desproporcionada" el pla de seguretat pel BCE

"Mostra el perfil més autoritari del Govern i evidencia la falta de legitimitat de les seves polítiques"

CCOO troba una "despesa desproporcionada" el pla de seguretat pel BCE

Una imatge dels incidents del passat 29-M

CCOO ha criticat el pla de seguretat impulsat pel Govern per garantir la seguretat de la cimera del Banc Central Europeu (BCE) a Barcelona. El sindicat ha titllat la despesa de "desproporcionada" i "injustificable".

Segons Comissions Obreres, "en un moment en què l’atur i la precarietat de la ciutadania catalana arriba a nivells insuportables, el pla extraordinari de seguretat mostra el perfil més autoritari del Govern i evidencia la falta de legitimitat de les seves polítiques".

El pla de seguretat suposa "una despesa difícil d’entendre en un marc d’austeritat com el que imposa precisament el BCE". "Quan a més s’inscriu en un marc de polítiques repressives i d’intimidació com les que ha escenificat al llarg de les darreres setmanes el Govern català, el pla de seguretat extraordinari denota un talant autoritari".

Per al sindicat liderat per Joan Carles Gallego, "quan les taxes d’atur han arribat a nivells insostenibles, més del 22% en el cas de Catalunya, i es retallen amb força drets, serveis i prestacions, la prioritat del Govern de Catalunya no hauria de ser el blindatge dels banquers centrals, sinó el blindatge dels drets i recursos de les ciutadanes i ciutadans catalans".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Almogàver , La Sagrera , 01/05/2012 - 10:27

Està molt bé això que fan de filtrar les fronteres i aeroports, perquè quan arribin els terroristes i xoriços del banc mundial, els podran detenir i empresonar, espero que els fotin a tots a la presó i no en surtin en molt de temps, veurem com l'economia millora.

#1 Fran, Llinars, 30/04/2012 - 21:49

Doncs jo estic esperant encara que els sindicats es facin responsables i assumeixin els costos de la perdua economica pels destrossos propiciats a empreses privades. Jo demano encara mes despessa en seguretat per evitar aquets desgavell propiciat per les esquerres.

#1.1 Gerard, Barna, 01/05/2012 - 18:25

Tu ets un demagog que o bé cobres d'algun partit o bé t'agrada que et robin i et deixin sense serveis públics.