Publicitat
Societat · 15 de Març de 2013. 21:32h.

CCOO veu l'acord sobre funció pública com una "traïció" d'ERC

El sindicat equipara Esquerra amb el PP

CCOO veu l'acord sobre funció pública com una "traïció" d'ERC

Mas i Junqueras, en una foto d'arxiu

CCOO veu l'acord sobre funció pública com una "traïció" d'ERC. "Considerem inadmissible i lamentable que un partit polític que es considera d’esquerres doni suport a les retallades de CIU, traint així els empleats públics, tal com va fer el Partit Popular l’any 2011", han indicat.

El sindicat ha assenyalat que "lamentem molt profundament el posicionament d’ERC i considerem totalment incomprensibles i incoherents les declaracions públiques dels seus dirigents en contra de les retallades i en la defensa dels serveis públics i el posicionament que adopta aquest grup en seu parlamentària".

També han remarcat que l'acord és "un frau als ciutadans de Catalunya". "Els dirigents d’ERC s’haurien d'aclarir si volen ser un partit de suport al Govern o un partit que realment fa oposició a les polítiques de retallades de drets salarials i laborals als empleats públics", han reblat.

Segons CCOO, Esquerra, "per justificar aquesta actitud de traïdoria envers els empleats públics, ha al·legat l’existència d’un acord amb CIU amb l’objectiu d’excloure de la retallada els empleats que cobren 1,5 vegades el Salari Mínim Interprofessional en còmput anual". "A l’administració de la Generalitat de Catalunya no hi ha cap empleat públic que cobri menys d’aquesta quantitat en còmput anual", ha afegit el sindicat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, BCN, 18/03/2013 - 19:30

Alertan de una posible fuga de contribuyentes de Cataluña por la elevada presión fiscal de la Generalidad (ALERTA DIGITAL).

#7 Pere Berengueres, Igualada, 17/03/2013 - 22:05

El que no diuen és que ERC també ha acomiadat treballadors de la Fundaciò Irla aprofitant la reforma laboral del PP. D'esquerres només tenen la sigla.

#6 Kropotkin, Vic, 16/03/2013 - 09:54

I love you CorrupSpain, I love you CorrupSpain...I loooooove youuuuuu...juas, juas

#5 Olga, Barcelona, 16/03/2013 - 09:33

Els Sindicats Espanyols son la vergonya del país mai han pensat amb el treballador durant anys ha estat cobrant subvencions del Govern, ara que s?acabat es queixant cosa que no van fer durant el Govern Zapatero-Montilla que per sota mà pactaven amb el PP portan-se a la situació que estem actualment

#4 JoanMarti, Abrera, 16/03/2013 - 00:17

Aviam si aquests de CCOO d'una vegada comenceu a explicar als vostres militants d'on ve el problema, aixo de que tota la culpa sempre es de Ciu ja no cola, sembla que us vagi be aquesta canço, la culpa ja sabeu de qui es, ho sabem tots pero no hi ha manera que al vostre petit cervell hi entri