Publicitat
Societat · 9 de Febrer de 2011. 14:03h.

Cent vips per la independència

Barcelona Decideix presenta el primer centenar d'adherits a la consulta

Cent vips per la independència

Personalitats adherides a Barcelona Decideix

Barcelona Decideix, que organitza la consulta sobre la independència de Catalunya que se celebrarà el proper 10 d'abril a la capital catalana, ha presentat les 100 primeres adhesions de personalitats dels món cultural i social.

El coordinador de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, ha manifestat que "estem vivint un moment únic. Cau un gran tabú. I és aquell que Barcelona no hi jugarà i, sobretot, que la gent important no hi jugarà. Doncs bé, aquí teniu les primeres cent personalitats que donen suport a Barcelona Decideix". En aquest sentit, ha afegit que "darrera d'aquest cent vindran cent més i dos-cents i tres-cents i milers i milers de persones que s'aniran sumant".

D'altra banda, Bosch ha fet una crida "a tots els que no saben si aniran a votar" i ha afegit que "no votar se'n diu abstenció, que s'ho pensin. I sobretot que s'ho pensin aquells que sempre criden a votar i que ara no saben si votaran".

Entre els adherits hi ha Xavier Rubert de Ventós, Montserrat Abelló, Jordi Armadans, Jordi Benacolocha, Pilarín Bayés, Oriol Bohigas, Jaume Cabré, Jordi Carbonell, Muriel Casals, Manuel Castellet, Núria Feliu, Patricia Gabancho, Salvador Giner, Joel Joan, Julià de Jodar, Justo Molinero, Arcadi Oliveres, Miquel de Palol, Eva Piquer, Ventura Pons, Jordi Porta, Ferran Requejo, Francesc Ribera 'Titot', Mònica Sabata, Anna Sahún, Miquel Sellarès, Josep-Lluís Carod-Rovira, Antoni Serra Ramoneda, entre altres.

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#98 iñigo, Salou, 11/02/2011 - 00:34

¿ alguien vio a Millet, a Maciá Alavedra o a Prenafeta ? ¿ por donde andan en la foto?

#97 Duque de Berwick, Països Madrilenyis, 10/02/2011 - 16:27

Pero vip´s de los grandes eh!

#96 Francesc, Barcelona, 10/02/2011 - 13:18

Jim, , jo en formo part. I la immensa majoria de nosaltres informem la gent de les propostes que hi ha amb objectivitat. El que trobo trist és que hi hagi gent que s'abstingui de votar. Jo, si algú fa una consulta sobre un tema determinat d'interès públic, segur que hi participo.

#95 joel joan es mal actor, vielha, 10/02/2011 - 12:42

Eso eso, donde esta la _Carmen de Mairena? Esa tiene mas tiron que el Joel Joan el de "peridistas". Ahí no le imprtaba trabajar en Madrit. Ya vimos todos lo mal actor que es el tipo.

#94 DLM, Barcelona.España, 10/02/2011 - 12:42

VIPS.........?????.
Vamos, por favor. Seamos un poco serios.