Publicitat
Societat · 21 de Juny de 2014. 20:32h.

Cercle a la Generalitat

Centenars de persones es concentren a la plaça de Sant Jaume per demanar ‘Pa, treball, sostre i dignitat’

Prop de dues mil persones s'han manifestat pel centre de Barcelona convocats des de la Marxa de la Dignitat per demanar ‘Pa, treball, sostre i dignitat’ en protesta per la política d’austeritat i de retallades. Una concentració que ha finalitzat a la Plaça de Sant Jaume per encerclar el Palau de la Generalitat.

El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, el diputat d’ICV-EUiA al Parlament, David Companyon, el líder municipal d’ICV, Ricard Gomà i el diputat de la CUP, David Fernández, han participat a la marxa que també s’ha celebrat a d’altres ciutats d'arreu de l’Estat espanyol.

La manifestació ha transcorregut des de plaça Urquinaona fins la plaça Sant Jaume, encapçalada per una pancarta on es podia llegir "pa, treball, sostre i dignitat, seguim en marxa" i amb banderes republicanes i estelades. La marxa ha comptat amb la presència de col·lectius com la PAH, els ‘iaioflautes’, Bombers de la Generalitat, treballadors de Panrico i de TV3, sindicats i la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB).

Una imatge de la Marxa de la Dignitat encerclant la Generalitat

Una imatge de Joan Herrera, David Companyon i Ricard Gomà a la Marxa

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#20 david, St Cugat, 23/06/2014 - 10:07

Els que porten estelades en haquets actes se les podien estalviar. Els independentistes sabem qui ens roba...i no es precisament la Generalitat. Segur que aquests desgraciats no encerclaven la delegacion del gobierno després...

#20.1 Jordi del Poble-sec, bcn, 23/06/2014 - 22:26

Els independentistes de sempre, clar que sabem qui roba, és corrupte i utilitza el poder pel benefici propi. Sempre son els mateixos: CIU, PP i PSOE.
I sempre recordarem com aquests es van posar d'acord per detenir i empresonar independentistes abans de les Olimpiades de Barcelona.
No perdonem!!!

#19 Poncho, Vilablareitx, 22/06/2014 - 17:47

Ostras !! hay que estar al loro. A ver si los catalanes al final se dan cuenta del porqué de todo esto de la independencia.

#18 Un padre de familia, Bcn, 22/06/2014 - 16:07

Espero que no os pase como a mi, que después de un ERO y con 55 años, tenemos que subsistir con 426,-€ al mes y al borde del deshaucio por no pagar el alquiler.
Que sociedad hemos creado que permite que los ricos sigan aumentando su riqueza mientras hay niños que pasan hambre?
No os da verguenza?

#17 Kropotkin, Vic, 22/06/2014 - 12:02

Bah, yo me siento tan orgulloso de ser español que por el hecho de mirar mi DNI se me pasa el hambre y así me ahorro de buscar comida en la basura...jua, jua...mejor hundidos

#16 Papaluna, Barcelona, 22/06/2014 - 12:00

Encara que el leit motiv de aquesta vindicació sigui necessària i oportuna, està clar que al darrera hi ha l'extrema esquerra i l'independentisme radical, amb ganes de merder. A més: què coi pinten tants immigrants no comunitaris exigint 'pa, treball, sostre i dignitat?? Què tornin a casa seva!