Publicitat
Societat · 16 d'Octubre de 2012. 14:57h.

Cessat el professor universitari més 'mediàtic'

La UB destitueix Gonzalo Bernardos a un mes de les eleccions a rector

Cessat el professor universitari més 'mediàtic'

Gonzalo Bernardos

El rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, ha destituït el vicerector d'Economia, Gonzalo Bernardos, i el de Relacions Internacionals i adjunt al Rectorat, Carles Carreras. Aquestes destitucions arriben quan falten 37 dies per les eleccions a rector.

Cap dels dos no anava a les llistes de Ramírez per a les esmentades eleccions, malgrat que esperaven acabar el mandat. Els dos cessats s'havien pronunciat en contra del projecte de reforma de las gestió universitària, que preveu l'eliminació de les eleccions a rector i la designació d'un patronat per dirigir la Universitat.

La UB assegura que les dues destitucions "s'han pres des de la més absoluta responsabilitat amb la institució i els seus valors". Carreras lamenta "la falta de cintura del rector", mentre que Bernardos ho ha atribuït a la falta de confiança que li mostrava el rector.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 José Maria, Barcelona, 19/07/2015 - 17:26

Aquest home no està bé, fa el ridícul allà on va i no té ni una mica d'empatía.

#8 joan, barcelona, 17/10/2012 - 15:30

A económiques estan farts d'ell al igual que a la gene, ell es la "belen esteban" del professorat, opina de tot i no te ni faba de res , ha aprofitat el carrec en el seu propi benefici i a deixat a la UB un rastre de cadavers de grans profesionals , ell amb masters i altres Didac ho has fet tard

#7 Uno, BCN, 17/10/2012 - 12:30

¿Pero no ven que éste hombre tiene una voz molesta, como si tuviera la boca llena y que chirría los oídos de los oyentes y/o televidentes? Debe ser un tertuliano de cuota al que envía supongo que el PSC. Pobres los alumnos que no tienen más remedio que aguantar sus clases.

#6 Alex, Barcelona, 16/10/2012 - 21:33

A aquest senyor l'he vist per l'eixample molt ben acompanyat d'una dona molt més jove que ell. Parlaven per cert en castellà i se'ls veia molt "units".

Em pregunto quant li durarà a partir d'ara aquesta relació...#5 Jordi, Barcelona, 16/10/2012 - 18:56

Un pesat i un xerraire inaguantable. Amb diferència el pitjor "especialista" econòmic dels media. Seria fantàstic que ell i en Manel Cuyàs es fessin budistes i fessin vot de silenci i marxessin al Tibet aviam si aprenen a escoltar.i a calmar-se. Quin parell!!