Publicitat
Societat · 29 de Gener de 2011. 18:45h.

Cinc detinguts a Heron City

Els Mossos han realitzat un ampli dispositiu contra el consum d’estupefaents i la tinença d’armes prohibides

Cinc detinguts a Heron City

Els Mossos, durant el dispositiu d'aquest dissabte

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana, han realitzat la matinada d'aquest dissabte un ampli dispositiu policial sense precedents preventiu al complex d’oci nocturn d'Heron City (Barcelona) amb l'objectiu d’evitar i minimitzar possibles aldarulls en aquesta zona. L’acció policial, que s’ha desenvolupat sense incidents, perseguia també totes aquelles conductes relacionades amb el consum i tinença d’estupefaents, la tinença d’armes prohibides o la presència de menors a l’interior de les tres discoteques que s’han inspeccionat.
 
Al llarg de la nit, els agents han fet 5 detencions, per requeriments judicials, s’han identificat un total de 487 persones i s’han realitzat controls a 42 vehicles. L’actuació policial s’ha iniciat per sorpresa cap a les dues de la matinada quan simultàniament en tres de les discoteques, la policia ha informat que en aquell moment s’iniciava un control preventiu dels locals. Els Mossos d’Esquadra han intervingut en dues de les discoteques, ambdues amb un aforament de 1.600 persones, i la Guàrdia Urbana ha inspeccionat una tercera sala d’un aforament de 200 persones.  L’objectiu ha estat controlar la possible venda i consum de substàncies estupefaents, identificar possibles autors d’algunes baralles detectades durant les darreres setmanes al districte i també en el propi complex d’oci, així com la presència de menors.
 
A banda de les 5 detencions, els agents també han aixecat 8 actes per tinença de substàncies estupefaents i 4 actes per tinença d’armes prohibides. Arran de les inspeccions al local, també s’han aixecat 2 actes administratives per incompliment de la normativa. Durant la nit, agents de la Guàrdia Urbana també han realitzat un total de 39 controls d’alcoholèmia, dels quals 3 han donat positiu.

Per part de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, han participat agents de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Nou Barris, equips de la Brigada Mòbil, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat Canina, el Grup de Bandes, la Policia Científica i l’Àrea Regional de Policia Administrativa.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mateu, BCN, 31/01/2011 - 13:43

Els contribuents no podem assumir tanta despesa en actuacions policials. Proposo instal·lar carpes amb barra lliure de beguda i pastilles durant un finde a Montmeló, i convidar els propietaris de tots els Seats Ibiza i León grocs de Catalunya. Sense límit de velocitat. Sense ambulàncies ni policia.

#7 dominicana 100%, barna, 31/01/2011 - 13:13

oooooooooooh jajajaj ya se piensan q salen en la tele q flipada eres!

#6 Miquel, BCN, 31/01/2011 - 01:02

Deixeu-se de ximpleries, sabeu perfectament que els detinguts són quillos espanyols 100%. No cal amagar l'evidència. Sou així, què hi voleu fer? A la garjola!

#5 Toni, Badalona, 30/01/2011 - 23:01

Llàstima, esperava que caigués en Montull finalment o en Millet, però pel que es veu aquests estan a una altra timba que li diuen Generalitat.

#4 Moros, quillos i sudacas..., BCN, 30/01/2011 - 22:11

Abans anava bastant per Heron city fins que es va convertir en un cau de quillos, mafies llatines i delinqüents marroquins ... ara fa fastic de veure en tant poc espai a tanta escoria junta. Això si... ni un parlant en català.