Publicitat
Societat · 7 de Juliol de 2011. 19:52h.

Cinquanta persones envolten dos mossos a Badalona

Els sindicats denuncien que "la greu manca d'efectius posa en perill als companys i a la ciutadania"

Cinquanta persones envolten dos mossos a Badalona

Mossos d'Esquadra al Parc de la Ciutadella, en una foto d'arxiu

Les seccions sindicals de CCOO i UGT dels Mossos d'Esquadra han denunciat que el passat diumenge a la nit, a Sant Roc (Badalona), "dos efectius  es van veure envoltats per més de cinquanta persones durant una actuació policial, mentre un individu que s’havia d’identificar oferia greu resistència armat amb un arma blanca de dimensions considerables".

Segons els sindicats, aquesta circunstància s'ha produït per "la greu manca d'efectius a Badalona" que "posa en perill als companys i a la ciutadania". "Durant l’actuació, a més, es van proferir continuades amenaces de mort per part d’individus que podrien haver arribat fins i tot a disposar d’armes de foc", han indicat l'SME-CCOO i SAP-UGT en un comunicat.

"Les dues organitzacions sindicals som conscients que a l’ ABP de Badalona, a la que per cert no ha arribat cap nou agent en pràctiques per fer front a aquesta situació que afecta també a la qualitat del servei que es presta als ciutadans, ha arribat a una situació límit", han afegit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#9 joan, manresa, 09/07/2011 - 17:40

tinu.)Mossos,per el que sembla els porten mase feina,i ya se sap,el poder judicial,es un SEÑOR PODER...,sobre el cas de la noticia,tota la tertulia opina igual,i hem de dir-ho,per desgracia...El fet no haguera pasat amb la Guardia Civil..,pro are ells a viure,Aerop.Adua.Front..,Guardaco.Moneda,

#8 joan, manresa, 09/07/2011 - 17:35

El Casal,17,25h.--¿ Que volen aquets sindicats..? Un Mosso per persona....?No fotem...,Lo que haurían de fer es criticar als violents i apoyar el frágil sistema...Quin País senyor,per plorar.No tenim lleis realistas,només demagojicas.Te raó un comentari sobre els jutjes,no poden veure als (cont.

#8.1 XAVI, PREMIA DE MAR, 29/07/2011 - 01:40

Bona nit, es cert que en els temps possa a totes les persones al seu lloc, pero en el mon de la seguretat ciutadana aquesta frase no te cap sentit. En una societat democràtica com la nostra la policia, la sanitat i la educació son els pilars que aguanten la societat.

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/07/2011 - 13:50

El hueco que deja la autoridad se llena rapidamente por la anarquía.
Esto es lo que intenta el PSOE pra intentar salir de su naufragio.

#6 Mr. X, ., 08/07/2011 - 10:19

Recepta per a un còctel "Banlieue": en un suburbi d'una gran urbe europea dipositi i barreji una generosa dosi d'inmigració de diferents procedències amb un atur mínim del 60%, escalfi la barreja durant uns mesos en plena crisi, escorri i elimini efectius policials i situ-hi un alcalde feixista

#5 Jaume, Tremp, 08/07/2011 - 09:01

Doncs que se n'enportin uns quants del Pallars que aqui n'anem sobradissims!!!