Publicitat
Societat · 25 de Gener de 2010. 15:33h.

CiU denuncia la degradació del Raval

La regidora Mercè Homs assegura que hi ha "proliferació de pisos sobreocupats o 'pastera'"

CiU denuncia la degradació del Raval

Els veïns demanen un "barri digne" al Raval

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat "la incapacitat del Govern que encapçala Jordi Hereu per aturar l'escalada de degradació al barri del Raval". La regidora Mercè Homs ha indicat que l'incendi d'aquest cap de setmana al carrer del Carme demostra "per desgràcia que les polítiques del bipartit en matèria de seguretat, lluita contra la petita delinqüència o el tràfic de drogues no estan en sintonia amb les tasques d’inspecció i de policia administrativa del Govern del districte”.

Homs ha dit que el districte de Ciutat Vella acumula centenars de denúncies i sol·licituds d'inspeccions de locals i pisos buits o semiabandonats. "Locals comercials tancats des de fa anys i que s’utilitzen com a magatzems o amaguen activitats il·legals, la proliferació de pisos sobreocupats, pastera, o habitatges literalment okupats minen la convivència i la cohesió de moltes comunitats de veïns a tots els barris de Ciutat Vella”, ha assegurat.

Segons el Grup de CiU, la veu dels veïns és sistemàticament ignorada per part de les autoritats municipals. “Exemples com aquests demostren que lluny d’aprofitar la voluntat de millora expressada per la ciutadania, el Govern municipal segueix ignorant la veu dels veïns i segueix instal·lat en una tendència refractària al canvi”, ha conclòs la regidora nacionalista.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josepxicot, barcelona, 26/01/2010 - 18:28

Aquesta situació,ja fa anys que passa,
amb CiU,va començar tot,amb el tripartit
es va enpijorar,ara a de venir la solució
o sigui posar les coses en el seu lloc,que
es compleixi la llei d´Extranjeria i neteja.
El PxC anb l Ánglada ho farà.

#3 laila, bcn, 26/01/2010 - 13:04

El Raval està destrossat, brut, insegur i als pijos de l'ajuntament només els preocupa que la roba estesa fa lleig. Es pensen que tothom te minyona o assecadora. .

#2 Nerjrño, Malaga, 25/01/2010 - 21:37

Los políticos solo se acuerdan de los problemas cuando les explotan en las narices o cuando están en la oposición. El problema de los okupas hace tiemjpo que es serio, y no han hecho nada ni tienen intención de hacerlo. http://antiokupas.blogspot.com/

#1 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 25/01/2010 - 20:24

Los antiguos feudos izquierdistas franceses, son el vivero de votos de Le Pen. Eso es lo que les preocupa a los políticos, que peligra la poltrona.Si en vez que estar jugando crear problemas, hubiesen trabajado por los problemas reales, no estaríamos así