Publicitat
Societat · 2 de Març de 2010. 18:25h.

CiU i PP topen a Badalona

García Albiol denuncia quatre cotxes cremats en un cap de setmana

CiU i PP topen a Badalona

Imatge d'un dels cotxes cremats a Badalona

El president del grup del PP a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, i el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, de CiU, s'han enfrontat amb motiu de la crema d'alguns cotxes a la ciutat. García Albiol ha preguntat a l’alcalde si encara vol seguir ignorant la crema de vehicles estacionats al carrer, després de que aquest cap de setmana passat apareguessin cremats dos vehicles al barri de Sant Roc i dos més a Montigalà. Aquests quatre vehicles se sumen a sis més que van ser cremats a Sant Roc fa poques setmanes.

Arrel dels primers casos de vehicles incendiats, García Albiol va reclamar a l’alcalde que incrementés de manera immediata la vigilància a la zona sud de la ciutat, on s’havien concentrat els primers incendis. El primer tinent d’alcalde i responsable de la policia municipal, Ferran Falcó, però, segons un comunicat del P, "va acusar al PP d’alarmista i va restar importància a l’increment de la inseguretat a determinats barris de Badalona".

“Amb la seva tàctica de minimitzar els problemes i de mirar cap a un altre cantó, el que ha aconseguit el govern és arribar tard de nou i permetre que els delinqüents que fan aquesta mena d’accions actuïn amb total impunitat”, ha assegurat el dirigent del PP.

Ara, García Albiol ha dirigit una pregunta a l’alcalde per reclamar-li quines mesures pensa prendre per tal d’evitar nous atacs vandàlics a vehicles estacionats a la via pública i quina valoració fa després de veure que els incendis no són un fet aïllat.

D’altra banda, García Albiol ha lamentat la situació de les famílies que pateixin aquesta mena de danys als seus cotxes.  “Crec que no podem oblidar", ha dit, "que un vehicle cremat és un important cop per a l’economia d’una família, donat que molt poca gent té el seu vehicle assegurat a tot risc, i que, per aquest motiu, l’aturada d’aquests fets vandàlics ha de ser una prioritat per al govern municipal”. 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 fllambri, BCN, 02/03/2010 - 23:29

Aquest Albiol no en deixa passa una per treure profit electoral. Ay Ay que seran els de las Nueva Generaciones que van per allí cremant cotxes.